Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Fenerbahçe Maç Tahmini 09.12.2023

Türkiye Trendyol Süper Ligi‘nde 9 Aralık Cumartesi akşamı derbi heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş‘ın evinde Fenerbahçe‘yi konuk edeceği dev maç, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. Atilla Karaoğlan yönetiminde sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Beşiktaş galibiyetine 3.99, beraberliğe 3.75, Fenerbahçe galibiyetine ise 1.99 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Derbi özel bahislerini incelediğimizde, Fenerbahçe Kazanır seçeneğini tercih ederek, 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Beşiktaş Sezonun Kader Maçında

Rıza Çalımbay’ın yönettiği Beşiktaş, Türkiye Süper Lig’de maç kaybetmedi. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan Siyah Beyazlılarda, hem teknik dam hem de başkan eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, önce teknik adam ardından başkan değişti. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ilk 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Beşiktaş’ın, Avrupa defteri kapandı. Rıza Çalımbay yönetiminde 3 maçtan 7 puan toplamaları ise zirve yarışına dahil olmaları için yeterli olmadı. 14 hafta sonunda lider ile arasında 11 puan fark bulunan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini kazanarak, şampiyonluk yarışında ben de varım demek istiyor. Hafta sonu ev sahibinin yeni başkanı Hasan Arat olurken, Beşiktaş camiasında değişim moralleri yükseltti. Rotasını tamamen derbi galibiyetine çeviren ev sahibi, ya tamam ya devam niteliğinde bir maça çıkıyor. Başakşehir ve Samsunspor karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldılar.

Fenerbahçe’de Fred Etkisi

İsmail Kartal yönetiminde, Tadic ve Edin Dzeko önderliğinde harika bir sezon başlangıcına imza atan Fenerbahçe, iki kulvarda birden çıktığı 19 resmi maçın tamamının kazanarak, tarihinin en iyi sezon başlangıcını yaptı. Türkiye Süper Lig’de 10’da 10 yapan Sarı Lacivertlilerde, düşüş sakatlıkların artmasıyla birlikte başladı. Becao, Fred, Djiku ve Serdar Aziz’in yokluğunda puan kayıplarına başlayan konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde geçtiğimiz hafta yaşadığı  6-1’lik Nordsjaelland hezimetini, Fred’in geri dönüşüyle birlikte Sivasspor karşısında unutturdu. Ligde Trabzonspor mağlubiyeti ve Adana Demirspor beraberliğinin ardından, Karagümrük galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe, Konferans Ligi dönüşü Sivasspor karşısında 4-1’lik galibiyete imza attı. Averaj farkıyla Süper Lig’de liderliğini sürdüren Fenerbahçe’de, Sivasspor zaferi moralleri yükseltse de, hala Nordsjaelland hezimetinin yankıları sürüyor. Derbide galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, sezonun kırılma anından başarıyla çıkmak istiyor. Fred’in takıma dönmesiyle birlikte, Fenerbahçe’nin etkili futboluna da geri döndüğünü söyleyelim.

Beşiktaş – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Beşiktaş – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan. Mücadele Beşiktaş Tüpraş Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş cephesinde Eric Bailly, Milot Rashica, Omar Colley, Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Jean Onana ve Tayyip Talha Sanuç’un sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe’de ise Miha Zajc, Lincoln, Luan Peres ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Umut Meraş, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Fred, Sebastian Szymanski, İsmai Yüksek, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

Türkiye Süper Lig’de tam 9 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atarken, 14 hafta sonunda liderlik ipini göğüsledi. Sakatlıklarla birlikte düşüşe geçmesine karşın, yeniden toparlanmayı başaran ve şampiyonluk yolunda emin adımlar atan Fenerbahçe, zor günlerden geçen ve kadro kalitesi büyük tartışmalara neden olan Beşiktaş karşısında derbi galibiyetine imza atacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe liderlik koltuğunu geri aldı. Beşiktaş deplasmanından 3 puanı 3 golle alan Sarı Lacivertliler, Türkiye Süper Ligi’nde liderliğini sürdürüyor. Zor günler geçiren Beşiktaş’a karşı hata yapmayan Fenerbahçe, bizleri yanıltmadı.