Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 09.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Antalyaspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Antalyaspor ile Fatih Karagümrük takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Antalyaspor galibiyetine 1.90, beraberlik tercihine 3.73, Fatih Karagümrük galibiyetine ise 4.44 verildiğini görüyoruz.

Antalyaspor 5 Maçtır Kaybetmiyor

Antalyaspor Süper Lig’de son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçen hafta Hatayspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçtan 11 puan çıkartan Nuri Şahin’in öğrencileri üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek olan Antalyaspor maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da kaleci Helton Heite’nin sakatlığı bulunuyor.

Fatih Karagümrük 3 Golle Kazandı

Fatih Karagümrük 2 hafta önce lider Fenerbahçe’ye konuk olmuş ve rakibine 2-1 kaybetmişti. Kadıköy’de ilk yarıya 1-0 önde girdiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mağlubiyete rağmen iyi oynadıklarını belirtmek gerek. Geçen hafta ise İstanbulspor’u konuk eden Kırmızı Siyahlılar net bir galibiyet aldı. Rakibini 3-0 ile geçn Alparslan Erdem’in öğrencileri üst sıra takibini devam ettiriyor. Son 6 maçta sadece 1 kez kaybeden Fatih Karagümrük bu hafta Antalyaspor deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Ibrahim Dresevic kart cezalısı.

Antalyaspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Antalyaspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da kaleci Helton Heite’nin sakatlığı bulunuyor. Fatih Karagümrük’de Ibrahim Dresevic kart cezalısı.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Antalyaspor’da moraller yerinde. Son haftalarda çıkışa geçen Akdeniz ekibi 5 maçtır Süper Lig’de kaybetmiyor. Geçen hafta konuk oldukları Hatayspor deplasmanından 3-3’lük beraberlik ile döndüler. Bu 5 maçlık süreçte ise 11 puan topladılar. Fatih Karagümrük ise geçen hafta İstanbulspor karşısında 3-0 kazanarak moral buldu. Son 6 maçta sadece Fenerbahçe’ye kaybettiler. Antalyaspor maçın favorisi. Taraftarı önünde Nuri Şahin’in ekibinden 3 puan beklentim var. Fatih Karagümrük’ü mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor evinde hata yapmadı. Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ederek üst sıra takibini sürdürdüler.