İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Real Sociedad İddaa Tahmini 09.12.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdürmek isteyen Real Sociedad deplasmanda, Villarreal karşısında 3 puan arayacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Villarreal ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 3.25, beraberlik 3.55, Real Sociedad kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Villarreal’den 1 Puan

Villarreal’de bildiğimiz gibi takımın başına Marcelino getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk 2 maçta 4 puan toplayan Villarreal alt sıralardan kurtulma hedefinde. Geçtiğimiz hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olan Villarreal karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Osasuna ve Sevilla maçlarından 4 puan çıkartarak moral bulan Villarreal bu hafta sonu La Ceramica’da Real Sociedad’ı ağırlayacak. Mücadele öncesinde Villarreal’de Yeremy Pino ve Denis Suarez’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad 2 Puan Bıraktı

Real Sociedad geçtiğimiz hafta konuk olduğu Osasuna deplasmanında 2 puan bıraktı. El Sadar’da geriye düştükleri maçta Sadıq Umar’ın attığı golle 1 puan almayı başardılar. La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Imanol’un öğrencileri 6. sırada yer alıyor. Bu hafta La Ceramica’da konuk olacakları Villarreal karşısında 3 puan hedefliyorlarlar. Maç öncesinde Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Carlos Fernandez sakat. Robin Le Normand ise kart cezalısı.

Villarreal – Real Sociedad Maç Bilgileri

Villarreal – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Yeremy Pino ve Denis Suarez’in sakatlıkları devam ediyor. Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Carlos Fernandez sakat. Robin Le Normand ise kart cezalısı.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Gerard Moreno

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Umar Sadıq

İddaa Tahmini

Villarreal La Liga’da son 2 maçından 4 puan çıkarttı. Osasuna’yı 3-1 ile geçen Villarreal, geçen hafta ise Sevilla deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Marcelino göreve geldikten sonra toparlanma sinyalleri veren bir Villarreal var. Real Sociedad’ın ise ilk 4 iddiası devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçında 7 puan toplayan Imanol’un ekibi bu hafta Villarreal karşısında maçın favorisi ama kolay bir maç olmayacak. Villarreal moralli. Son haftalarda da hücumda üretken. Real Sociedad’da kaliteli ayaklar var. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal evinde puan alamadı. La Ceramica’da konuk ettikleri Real Sociedad’a 3-0 kaybettiler.