İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Sevilla Bahis Tahmini 09.12.2023

İspanya La Liga’da üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Sevilla deplasmanda, Mallorca’ya konuk oluyor. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Mallorca ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 2.70, beraberlik 3.20, Sevilla kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Mallorca Galibiyete Hasret

Mallorca’nın La Liga’da galibiyet hasreti devam ediyor. Javier Aguirre’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Alaves ile golsüz berabere kaldı. Son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Mallorca’da teknik direktör Javier Aguirre’nin akıbeti de sorgulanmaya başladı diyebiliriz. La Liga’da geride kalan 15 haftada sadece 1 kez kazanabilen Mallorca düşme hattının sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta Sevilla’yı konuk edecek Mallorca’da golcü Vedat Muriqi’nin sakatlığı devam ediyor.

Sevilla 8 Maçtır Kazanamıyor

Sevilla’da tıpkı Mallorca gibi galibiyet almakta zorlanıyor. Diego Alonso’nun göreve gelişinden bu yana Sevilla’nın La Liga’da galibiyeti yok. Üst üste 8 maçtır puan kaybeden Sevilla’nın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma iddiası da kalmadı. Geçtiğimiz hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Villarreal ile 1-1 berabere kaldılar. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Sevilla’da Suso ve Erik Lamela’nın sakatlıkları bulunuyor. Jesus Navas ise kart cezalısı.

Mallorca – Sevilla Maç Bilgileri

Mallorca – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da golcü Vedat Muriqi’nin sakatlığı devam ediyor. Sevilla’da Suso ve Erik Lamela’nın sakatlıkları bulunuyor. Jesus Navas ise kart cezalısı.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Mallorca’da puan kayıpları sürüyor. Javier Aguirre’nin öğrencileri geçen hafta konuk ettiği Alaves ile golsüz berabere kaldı. İyi oynadıkları maçtan galibiyet çıkartamadılar. Üst üste 10 maçtır kazanamayan Mallorca’da moraller bozuk. Sevilla’da ligin formsuz takımlarından biri. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Villarreal ile 1-1 berabere kaldılar. Sevilla’da La Liga’da tam 8 maçtır kazanmıyor. Her iki takımda alt sıralarda yer alıyor. Taraf bahsini riskli gördüğüm mücadelede gollere yöneleceğim. Her iki ekipte skor üretmeyi başarır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca iç sahada konuk ettiği Sevilla’yı 1-0 mağlup ederek kötü gidişatı sonlandırdı. 10 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiler.