Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Monaco İddaa Tahmini 09.12.2023

9 Aralık Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1‘in 15. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Rennes ile Monaco kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Rennes galibiyetine 2.52, beraberliğe 3.75, Monaco galibiyetine ise 2.72 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Rennes Deplasmandan Mağlup Döndü

Rennes cephesinde UEFA Avrupa Ligi’nde yakalanan başarı, Julien Stephan’nın görevde kalması için yeterli olmadı. Fransa Ligue 1’de alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan ve çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ev sahibi, 2 hafta önce göreve Julien Stephan’ı getirdi. Yeni hocasıyla hem ilk Fransa Ligue 1 sınavını hem de UEFA Avrupa Ligi sınavını kazanan Rennes, Reims ve Maccabi Haifa’ya karşı aldığı 3’er gollü galibiyetlerle birlikte yükselişe geçerken, geçtiğimiz hafta Marsilya engeline takıldı. Veldorme deplasmanında devre arasına 1-0 geride giren Rennes, erken yediği golün ardından bir daha oyuna ortak olamadı ve ikinci yarının başında 10 kişi kaldı. Karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, Stephan yönetiminde ilk kez hücum hattında bu kadar etkisiz bir futbol sergiledi. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda son haftaya lider giren Rennes, Fransa Ligue 1’de ise ilk 14 hafta bittiğinde 12. sırada yer aldı.

Monaco Galibiyetlerine Geri Döndü

Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine geri dönen Monaco, zirve yarışını bırakmadı ve liderlik iddiasını 15. haftaya taşıdı. Milli ara öncesi Le Havre beraberliğiyle araya moralsiz giren, milli ara dönüşünde ise PSG deplasmanında 5-2’lik hezimetten kurtulamayan Monaco, zor günlerden kısa sürede çıkmayı başardı. Adi Hütter ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta taraftarı önünde konuk ettiği Montpellier karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Sezona damga vuran Minamino ve Ben Yedder gollerine devam ederken, konuk ekip 14 hafta sonunda puanını 27’ye çıkardı ve lider ile arasındaki puan farkını 6’da tutmayı başardı. 14 maçta 29 gole imza atan Monaco, 14 haftanın 11’inde rakip fileleri havalandırarak, liderin ardından iyi hücum performansını sergiledi. Zirve takibine kayıpsız devam etmek isteyen Monaco, galibiyetlerine Rennes deplasmanında devam etmek istiyor.

Rennes – Monaco Maç Bilgileri

Rennes – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde Nemanja Matic ve Christopher Wooh kart cezalısı. Monaco’da ise Caio Henrique, Ben Seghir, Boadu ve Caio Henrique’nin sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Monaco, geçtiğimiz hafta aldığı iç saha galibiyetiyle güven tazeledi. Liderlik iddiasını sürdüren Adi Hütter ve öğrencileri, Rennes deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.38

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco deplasmandan 3 puanla dönüyor. 90 dakika boyunca galibiyete daha yakın bir futbol sergileyen Adi Hütter ve öğrencileri, Rennes deplasmanından hak ettiği bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.