Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Nantes İddaa Tahmini 09.12.2023

Fransa Ligue 1‘de 9 haftadır maç kaybetmeyen PSG ile geçtiğimiz haftada teknik adam değişikliğine giden Nantes, 9 Aralık Cumartesi akşamı karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.80, Nantes galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.02 oran kazandırıyor.

PSG Liderliği Bırakmıyor

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, son 7 haftanın tamamında galip çıkarken, 9 haftadır ise rakiplerine galibiyet şansı vermiyor. Luis Enrique yönetiminde lige damga vurmaya başlayan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden ise henüz istediğini alamadı. Geçtiğimiz hafta Le Havre deplasmanından aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e çıkaran PSG, son 9 haftada 26 gole imza atarken, rakiplerine ise sadece 5 gol şansı tanıdı. Ligde yoluna doludizgin devam eden ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise son hafta Dortmund deplasmanına konuk olacak. Gruptan çıkmak için lider karşısında galibiyete ihtiyacı olan PSG, iç sahada vereceği Nantes sınavının ardından, Almanya deplasmanına gidecek. Kısa süreli hedeflerine ulaşmak için 2’de 2 yapmaya ihtiyacı olan PSG, uzun süredir ligde gösterdiği performansla, bunu başarabilecek güçte olduğunu bizlere gösterdi.

Nantes Teknik Adam Değişikliğiyle Toparlandı

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Nantes cephesinde, Jocelyn Gourvennec dönemi galibiyetle başladı. Yeni hocasıyla ilk sınavını ligde yoluna namağlup devam eden Nice’a karşı iç sahada veren konuk ekip, rakibine sezonun ilk mağlubiyetini 1-0’lık skorla yaşatırken, galibiyeti getiren gol 25. dakikada Florent Mollet’den geldi. Teknik adam değişikliği 4 maçtır devam eden puan kayıplarına son verirken, konuk ekip Gourvennec yönetiminde umutlandı. İlk 14 haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan ve 18 puanla 9. sırada yer alan Nantes’in, alt sıralarından kurtulmak adına, yeni teknik adamıyla galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Kalesini 23 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 18 kez havalandırabildi.

PSG – Nantes Maç Bilgileri

PSG – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Fabian Ruiz, Nuno Mendes, Zaire Emery’nin sakatlıkları devam ediyor. Gianluigi Donnarumma ise kart cezalısı. Nantes cephesinde Ignatius Ganago’nun sakatlığı devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Arnau Tenas, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 9 haftadır maç kaybetmeyen, 7 haftadır ise kazanan PSG, ligde çok formda. Hafta içi devler sahnesinde kader maçına çıkacak olan ev sahibi, rotasını büyük ölçüde Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Nantes ise teknik adam değişikliğiyle birlikte, vites yükseltti. Zorlu mücadelede, iki takımında skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in lideri PSG ve yeni hocasıyla toparlanma sinyalleri veren Nantes, 90 dakika sonunda beklediğimiz gibi skor üretmeyi başardı. Ev sahibi liderlik koltuğunu 2 gollü galibiyetiyle korurken, Nantes’e deplasmanda tek gol yetmedi. Kazananları tebrik ederiz.