İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Mallorca İddaa Tahmini 17.12.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Mallorca deplasmanda, son sıradaki Almeria’ya konuk olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Almeria ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Almeria galibiyetinin 2.65, beraberlik tercihinin 3.35, Mallorca galibiyetinin ise 2.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Almeria 16 Maçtır Kazanamıyor

Almeria La Liga’da son sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Atletico Madrid deplasmanında 2-1 kaybettiler. Bu yenilginin ardından galibiyet hasretleri 16 maça çıktı. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda olan Almeria bu hafta Mallorca ile karşı karşıya gelecek. 16 maçtır kazanamayan Almeria yokları oynuyor diyebiliriz. Maç öncesinde Almeria’da Martin Svidersky, Luis Suaraez ve Marc Pubill’ın sakatlıkları sürüyor.

Mallorca Sonunda Kazandı

Mallorca La Liga’da uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sevilla’yı 1-0 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile puanını 14’e yükselten Mallorca sezonun 2. galibiyetini elde etti. DÜşme hatı ile aradaki puan farkını 4’e yükselten Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta ise son sıradaki Almeria’ya konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Mallorca’da Vedat Muriqi ve Martin Valjent’in sakatlıkları devam ediyor.

Almeria – Mallorca Maç Bilgileri

Almeria – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Martin Svidersky, Luis Suaraez ve Marc Pubill’ın sakatlıkları sürüyor. Mallorca’da Vedat Muriqi ve Martin Valjent’in sakatlıkları devam ediyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Diego Marino, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Lazaro, Luis Suarez

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

İddaa Tahmini

Almeria’da moraller bozuk. Sezon başından bu yana galibiyet alamayan Almeria tam 16 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Atletico Madrid deplasmanında 2-1 kaybettiler. Mallorca ise geçen hafta Sevilla’yı mağlup etti. Rakibini 1-0 ile geçen Mallorca uzun bir aradan sonra kazanmayı başardı. Bu maçta bana göre favoriler ama Almeria’nın reaksiyon gösterebileceğini düşünüyorum. Gollü bir maç izleyebiliriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0–0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.