İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Real Betis İddaa Tahmini 17.12.2023

İspanya La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiren Real Betis deplasmanda, Real Sociedad’a konuk olacak. Mücadele saat 18.15’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real SociedadReal Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Real Sociedad kazanır 1.72, beraberlik 3.90, Real Betis kazanır ise 4.85 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Deplasmanda Kazandı

Real Sociedad bu sezon yine La Liga’da dikkat çekmeye devam ediyor. Imanol’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Villarreal deplasmanında 3-0 kazanmayı başardı. La Ceramica’da rahat bir galibiyet alan Bask ekibi zirve takibini devam ettiriyor. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İnter deplasmanında golsüz berabere kalan Real Sociedad grubu lider tamamlayarak son 16 turuna adını yazdırdı. La Liga’da zirve takibini devam ettiren Real Sociedad bu hafta Real Betis’i konuk edecek. Maç öncesinde Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Ander Barranetxea’nın sakatlıkları sürüyor.

Real Betis 11 Maçtır Kaybetmiyor

Real Betis geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Real Madrid karşısında puan almayı başardı. Benito Villamarin’de güçlü rakibi ile 1-1 berabere kalan Real Betis moralli. La Liga’da yenilmezlik serisini 11 maça çıkartmayı başaran Manuel Pellegrini’nin ekibi hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Rangers’a 3-2 mağlup oldu ve gruptan çıkamadı. Yollarına UEFA Konferans Ligi’nde devam edecekler. Bu hafta La Liga’da Real Sociedad’a konuk olacak Real Betis’i zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Real Betis’te Nabil Fekir, Marc Bartra ve Youssouf Sabaly’nin sakatlıkları sürüyor.

Real Sociedad – Real Betis Maç Bilgileri

Real Sociedad – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Ander Barranetxea’nın sakatlıkları sürüyor. Real Betis’te Nabil Fekir, Marc Bartra ve Youssouf Sabaly’nin sakatlıkları sürüyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Umar Sadıq

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Isco, Assane Diao, Willian Jose

İddaa Tahmini

Real Sociedad La Liga’da üst üste 4 maçtır kaybetmiyor. Bu 4 maçlık süreçte 10 puan topladılar. Geçtiğimiz hafta La Ceramica’da Villarreal’i 3-0 mağlup eden Real Sociedad’da moraller yerinde. Real Betis ise geçen hafta lider Real Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından La Liga’da yenilmezlik serilerini 11 maça çıkarttırlar. Real Sociedad deplasmanında bu kez işleri zor. Anoeta’da çok etkili oynayan bir Real Sociedad var. Bask ekibinden bu hafta 3 puan bekliyorum. Real Betis’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.