İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Cadiz Bahis Tahmini 17.12.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Las Palmas bu hafta evinde, Cadiz ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Las Palmas ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Las Palmas kazanır 1.92, beraberlik 3.35, Cadiz kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.     

Las Palmas’dan 3 Puan

Las Palmas 2 hafta önce Getafe’yi 2-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan almış ve moral bulmuştu. Geçtiğimiz hafta ise Alaves deplasmanında tek golle kazanan Las Palmas çıkışını sürdürüyor. La Liga’da son 2 maçını kazanarak geçen Garcia Pimienta’nın ekibi üst sıra takibini sürdürüyor. La Liga’da bu sezon özellikle taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir Las Palmas var. Bu hafta Gran Canaria’da konuk edecekleri Cadiz karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Sergi Cardona kart cezalısı. Fabio Gonzalez ve Sandro Ramirez ise sakat.

Cadiz Alt Sıralarda

Cadiz La Liga’da aylardır galibiyet alamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Osasuna karşısında da puan kaybettiler. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Cadiz’de galibiyet hasreti 11 maça çıktı. Düşme hattına iyice yaklaşan Cadiz’in bu sezon La Liga’da sadece 2 galibiyeti var. Bu hafta Gran Canaria’da konuk olacakları Las Palmas deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Cadiz’de Rominigue Kouame ve Gonzalo Escalante’nin sakatlıkları devam ediyor.

Las Palmas – Cadiz Maç Bilgileri

Las Palmas – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Sergi Cardona kart cezalısı. Fabio Gonzalez ve Sandro Ramirez ise sakat. Cadiz’de Rominigue Kouame ve Gonzalo Escalante’nin sakatlıkları devam ediyor.

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

İddaa Tahmini

Las Palmas’da moraller yerinde. Getafe galibiyetinin ardından geçen hafta Alaves’e konuk olan Las Palmas rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da oynadığı son 2 maçı da kazanan Garcia Pimienta’nın ekibi üst sıra takibini sürdürüyor. Cadiz ise formsuz. La Liga’da geçen hafta Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar. Tam 12 maçtır galibiyet alamayan Cadiz’de moraller bozuk. Las Palmas maçın favorisi. Cadiz karşısında da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Las Palmas öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Cadiz ile 1-1 berabere kaldılar.