İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Villarreal İddaa Tahmini 17.12.2023

İspanya La Liga’da geçen hafta puan kaybı yaşayan Real Madrid bu hafta evinde, Villarreal ile karşılaşacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.29, beraberlik 6.20, Villarreal kazanır ise 9.30 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. H1 tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Real Madrid Liderliği Kaybetti

Real Madrid La Liga’da yine liderlikten oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olan Carlo Ancelotti’nin ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da Girona’nın kazandığı haftada puan kaybeden Real Madrid 2. sıraya geriledi. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Union Berlin deplasmanında 3-2 kazanan Real Madrid gruptan lider olarak çıktı. Bu hafta ise Santiago Bernabeu’da Villarreal’i konuk edecek Real Madrid telafi peşinde. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’te Eder Militao, Daniel Carvajal, Vinicius Junior ve Eduardo Camavinga’nın sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal Evinde Kaybetti

Villareal La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Ceramica’da Real Sociedad’ı konuk eden Villarreal mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 2 maç aradan sonra tekrar mağlubiyet yaşayan Villarreal, yeni hocası Marcelino yönetiminde de ilk yenilgisini yaşadı. Düşme hattına yaklaşan Villarreal’i bu hafta zor bir 90 dakika bekliyor. Real Madrid’e konuk olacak Villarreal’de Santiago Comesana, Denis Suarez ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid – Villarreal Maç Bilgileri

Real Madrid – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’te Eder Militao, Daniel Carvajal, Vinicius Junior ve Eduardo Camavinga’nın sakatlıkları devam ediyor. Villarreal’de Santiago Comesana, Denis Suarez ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Brahim Diaz, Joselu

Villarreal'in ilk 11'i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Real Madrid hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Union Berlin deplasmanında 3-2 kazandı ve gruptan lider olarak çıktı. La Liga’da ise geçen hafta puan kaybeden Ancelotti’nin ekibi Real Betis deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Liderliği Girona’ya kaptıran Real Madrid bu hata Villarreal’i ağırlayacak. Villarreal ise geçen hafta Real Sociedad’a direnemedi. La Ceramica’da rakibine 3-0 kaybettiler. Bu deplasmanda da işleri çok zor. Real Madrid farklı kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: H1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid farklı kazandı. Bernabeu’da konuk ettikleri Villarreal’i 4-1 ile geçtiler.