Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Wolfsburg Maç Tahmini 16.12.2023

Almanya Bundesliga‘nın 15. hafta fikstüründe, Darmstadt 98 ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. 16 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadeleyi, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Darmstdt 98 galibiyetine 3.20, berberliğe 3.74, Wolfsburg galibiyetine ise 2.17 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 olarak verilmiş.

Darmstadt 98 En Alt Sırada

Almanya Bundesliga’da ilk 14 hafta sona erdiğinde, ligin yeni temsilcisi Darmstadt 98 en alt sıradan kurtulamadı. Son 7 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, ligin en zayıf halkası haline geldi. Torsten Lieberknecht yönetiminde zor günler geçiren Darmstadt 98 cephesinde, teknik adamın tahtı sallanmaya başladı. Son 7 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, kalesini 15 maçta tam 37 gole kapatamadı ve aynı zamanda ligin en kötü savunma performansını ortaya koydu. Küme düşme tehlikesini fazlasıyla yakından hisseden ve galibiyet adına güven vermekten çok uzak kalan Darmstadt 98 cephesinde, teknik adamın takımın başında son günlerini geçirdiğini düşünüyorum. Ev sahibi 15 haftadan 2 kez galip çıkarken, 3 puan adına güven vermiyor.

Wolfsburg Toparlanmak İstiyor

Almanya Bundesliga’da son 8 haftanın 7’sinde puan kaybeden, 6 haftadan ise mağlubiyetle ayrılan Wolfsburg, üst sıralardan adım adım uzaklaştı. Niko Kovac yönetiminde sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapmalarına karşın, son haftaların zayıf halkaları arasında yer aldılar. Son 8 haftada sadece Leipzig’e karşı kazanan Wolfsburg, aynı zamanda DFB Kupası’na Son 16 Turu’nda veda etti. Tamamen lige odaklanan konuk ekip, 14 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. 11. sıraya kadar gerileyen Wolfsburg, ligin orta sıralarına demir attı. Geçtiğimiz hafta Freiburg’a karşı iç sahada 1-0’lık skorla kaybeden konuk ekip, ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 karşısında hata yapmak istemiyor. Sezonun ilk haftalarındaki etkisine geri dönmek isteyen Wolfsburg, son haftalarda kötü performanslar sergilemesine karşın, sezon genelinde rakibinden daha iyi bir performans sergiledi.

Darmstadt 98 – Wolfsburg Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 cephesinde Fabian Nürnberger, Hornby, Manu, Mehlem ve Zimmermann’ın sakatlıkları devam ediyor. Wolfburg takımında Maximilian Arnold kart cezlısı. Rogerio, Nmecha, Wimmer ve Sarr’ın ise sakatlıkları devam ediyor.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Marcel Schuhen, Fabian Holland, Clemens Riedel, Matthias Bader, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Marvin Mehlem, Aaron Seydel, Luca Pfeiffer.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Maxence Lacroix, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Vaclav Cerny.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıralardan uzaklaşan Wolfsburg, kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor. Wolfsburg’un bu hafta ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’e karşı galip geleceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.95

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.17

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Henüz 27. dakikada 10 kişi kalan Wolfsburg, Almanya Bundesliga’nın en alt sırasına demir atan Darmstadt 98 karşısında, Lovro Majer’in attığı tek golle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.