Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Heidenheim Maç Tahmini 16.12.2023

Almanya Bundesliga‘da 15. hafta heyecanı 16 Aralık Cumartesi akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadelede, Mainz 05 ile Heidenheim karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4.

intobet, Mainz 05 galibiyetine 1.71, beraberliğe 4.14, Heidenheim galibiyetine ise 4.66 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Güven Vermedi

Mainz 05 cephesinde Jan Siewert dönemi mağlubiyetle başladı, beraberlikle devam ediyor. Sezon son derece etkisiz bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 12 haftada alınan kötü sonuçların ardından çareyi teknik adam değişikliğinde ararken, Jan Siewert hamlesi ilk haftalardan istenileni vermedi. Ligde ilk 12 haftalık fikstürü 1 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Mainz 05,son 2 haftadan ise yeni hocasıyla sadece 1 puan çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ve küme düşme hattının içerisinde yer alan ev sahibi, 14 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Leipzig dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayan Mainz 05, teknik adam hamlesine rağmen Bundesliga’da güven vermemeye devam ediyor.

Heidenheim 3 Golle 3 Puanı Aldı

Heidenheim bir kez daha savunmada yaptığı hataları, golcüleriyle telafi etti. Geçtiğimiz hafta Darmstadt 98 karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan konuk ekip, mücadelede 2-1 geriye düştü. İkinci yarıda geriden gelerek kazanmayı başaran Heidenheim, taraftarı önünde 3-2’lik galibiyete imza attı ve kötü gidişata dur dedi. 3 maçtır devam eden puan kayıplarının ardından kazanan Frank Schmidt ve öğrencileri, 14 hafta sonunda küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 4’te tutmayı başardı. 14 maçlık fikstürü 4 galibiyet, 2 galibiyet, 8 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 13. sırada yer aldı. Kalesinde 30 gol gören Heidenheim, rakip fileleri ise 21 kez havalandırdı. Ligin yeni temsilcisinin bu sezon bol gollü mücadelelere imza attığını söyleyelim.

Mainz 05 – Heidenheim Maç Bilgileri

Mainz 05 – Heidenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Leitsch, Zentner, Weiper, Olsen ve Guliavogui’nin sakatlıkları devam ediyor. Heidenheim takımında ise Omar Traore ve Thomas Keller’in sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Nikola Dovedan, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Norman Theuerkauf, Niklas Beste, Haktab Traore, Tim Siersleben, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da alt sıralardan kurtulamayan ve savunmada zafiyetler gösteren Mainz 05 ve Heidenheim, 15. haftada kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. İki takımında mücadelede karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marvin Pieringer’in golü deplasmanda Heidenheim’a galibiyeti getirdi. Konuk ekip iyi savunma performansıyla dikkat çekerken, gol yemediği mücadelede tek golle kazandı.