Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Hoffenheim İddaa Tahmini 16.12.2023

İddaa fikstüründe 16 Aralık Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig ile Hoffenheim karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Leipzig galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.94, Hoffenheim galibiyetine ise 6.36 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.55 oran kazandırıyor.

Leipzig’de Moraller Yüksek

Üst üste galibiyetlere imza atan Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyarken, Almanya Bundeslig’da ise zirve takibini bırakmadı. Ligde son 2 haftada Heidenheim ve Dortmund’a karşı kazanan Marco Rose ve öğrencileri, lider ile arasındaki puan farkını 7’ye indirdi ve 4. sırada kendisine yer buldu. Özellikle Dortmund derbisinde son derece iyi bir sınav verdiklerini söyleyelim. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise hafta içi Young Boys’u mağlup ederek, Son 16 biletini cebine koydu. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Leipzig, 3 maçtır devam eden galibiyet serisini, bu hafta Hoffenheim karşısında sürdürmek istiyor. Ev sahibinde moraller yerinde.

Hoffenheim Puan Kayıplarını Durdurdu

Almanya Bundesliga’da 14. haftayı galibiyetle kapatan Hoffenheim, puan kayıplarına son vererek, üst sıra savaşına tutundu. Sezon son derece iyi bir başlangıç yapan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, geçtiğimiz hafta Bochum’a karşı aldığı 3-1’lik galibiyetle, kötü gidişata dur demeyi başardı. 14 haftayı 7 galibiyet, 2 berberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Hoffenheim, 23 puanla kendisine 6. sırada yer buldu. Çıktığı tüm maçlarda rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, 14 maçta 28 gole imza attı. Bu hafta en yakın rakiplerinde Leipzig’e deplasmanda konuk olacak olan Hoffenheim, formda rakibine karşı sürpriz arayacak. Konuk ekipte Mergim Berisha ve Wout Weghorst’un yokluğu moralleri bozuyor. İki önemli golcüsünden yoksun mücadele edecek ola Hoffenheim’ın, deplasmanda işi zor.

Leipzig – Hoffenheim Maç Bilgileri

Leipzig – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de karşılaşma öncesi Willi Orban ve Daniel Olmo’nun sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim’da ise Marco John, Mergim Berisha ve Wout Weghorst’un sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Christoph Baumgartner, Emil Forsberg, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda,Timo Werner.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koyan Leipzig, son haftalarda çok formda. Ev sahibi taraftar desteğini arkasına alarak, galibiyetlerine Hoffenheim karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig kazanmaya devam ediyor. Hoffenheim karşısında kazanan ev sahibi, galibiyet serisini ligde 3 haftaya çıkardı. 3 puanı 3 golle alarak, Hoffenheim karşısında beklediğimiz galibiyeti aldılar.