Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Rennes İddaa Tahmini 17.12.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde 16. hafta heyecanı devam ediyor. 17 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan mücadelede, Toulouse ile Rennes karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2.

Hovarda, Toulouse galibiyetine 3.15, beraberliğe 3.55, Rennes galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Toulouse 8 Haftadır Kazanamıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, Fransa Ligue 1’de 8 maçtır puan kayıplarına engel olamıyor. Son haftaların en zayıf halkalarından biri haline gelen Carles Martinez ve öğrencileri, düşme hattından averaj farkıyla kurtulurken, haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından teknik adamın tahtı sallanmaya başladı. Son 8 haftayı 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bırakan Toulouse, geçtiğimiz hafta küme düşme hattında yer alan Lyon karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ligin en fazla gol yiyen takımlarından birine karşı dahi skor üretemeyen ev sahibi, kalesinde ise 3 gol gördü. 15 hafta sonunda sadece 2 kez sahadan galibiyetle ayrılan Toulouse, bu hafta evinde Rennes’i konuk edecek.

Rennes’in Galibiyete İhtiyacı Var

Rennes yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam ediyor. Göreve Julien Stephan’ın gelişiyle birlikte, son 3 haftada üst üste mağlubiyetler alan Rennes, Fransa Ligue 1’de 13. sıraya kadar gerilerken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise liderliği kaptırdı. Fransa Ligue 1’de son 2 hafta önce Marsilya ardından Monaco’ya kaybeden konuk ekip, hafta içi evinde ağırladığı Villareal karşısında aldığı 3-2’lik mağlubiyetle, liderlik koltuğunu rakibine teslim etti. Liderlik için 1 puanın yeterli olduğu mücadelede fırsatı iyi değerlendiremeyen Rennes, iki kulvarda birden zor günler geçiriyor. Teknik adam değişikliğinin ardından daha zor günler geçirmeye başlayan konuk ekip, bu zorlu süreçten Toulouse deplasmanında kazanarak çıkmak istiyor.

Toulouse – Rennes Maç Bilgileri

Toulouse – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse takımında Zakaria Aboukhlal’ın sakatlığı devam ediyor. Aron Donnum ise cezalı durumda. Rennes cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Logan Costa, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Kevin Keben, Cristian Yepes, Thijs Dallinga.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğiyle kötü gidişata çare arayan Rennes, 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Kadro kalitesiyle üst sıralarda yer almasını beklediğimiz konuk ekip, kötü gidişata dur diyecek ve zor günler geçiren Toulouse karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse ve Rennes birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. Golsüz beraberlikle geçilen 90 dakikanın sonunda, taraflar 1’er puanla karşılaşmadan ayrıldı. Toparlanmasını beklediğimiz Rennes, puan kayıplarına devam etti.