Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Montpellier Maç Tahmini 17.12.2023

Fransa Ligue 1‘de ilk 15 hafta geride kalırken, 12. sıradaki Metz ile 14. sırada yer alan Montpellier, kozlarını paylaşacak. 17 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Metz galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.25, Montpellier galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.81, berberliğe 2.90, konuk ekibe ise 1.99 oran veriyor.

Metz’de Düşüş Başladı

Fransa Ligue 1’de 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan Metz, küme düşme hattıyla puan farkının 3’e kadar inmesine engel olamadı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ev sahibi, 15 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Ev sahibi adına düşüş 4 maçlık yenilmezlik serisinin ardından başlarken, önce Lille arasından Brest’e karşı kaybettiler. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan Metz, kalesinde ise 3 gol gördü. 16 paunda kalarak 12. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, galibiyetlerine geri dönmek ve tekrar düşme potasından uzak kalmak istiyor. 15 maçta kalesini 23 gole kapatamayan Metz, rakip fileleri ise 15 kez havalandırabildi.

Montpellier Galibiyetten Uzak

Fransa Ligue 1’de tam 6 haftadır maç kazanamayan Montpellier, düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Geride bıraktığımız hafta iç sahada ağırladığı Lens ile golsüz berabere kalan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Ligin en formsuz takımları arasında yer alan konuk ekibin, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar indi. 15 haftalık fikstürde ise sadece Lyon, Lorient ve Toulouse karşısında maç kazandırlar. 3 galibiyetinin 2’sini düşme hattında yer alan rakiplerine karşı alan Montpellier, ilk 15 hafta sona erdiğinde galibiyet adına güven vermeyen takımlar arasına girdi.

Metz – Montpellier Maç Bilgileri

Metz – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz cephesinde Oscar Estupinan’ın sakatlığı devam ediyor. Montpellier’de ise Boubakar Kouyate kart cezalısı. Nordin, Sylla, Lreoy ve Khazri’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Falaye Sacko, Moussa Al Tamari, Maxime Esteve, Joris Chotard, Khalil Fayad, Mincarelli Davin, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Christopher Jullien.

İddaa Tahmini

2 haftadır üst üste mağlubiyetler yaşayan Metz, sezon genelinde rakibi Montpellier’den daha iyi bir performans sergiledi. Kötü gidişat Metz’in bu hafta son vereceğini ve taraftarı önünde kazanarak, ligde yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.81

Betroad Oranı: MS 1, Oran 3.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Maxime Esteve attı, 6 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Montpellier, Metz deplasmanından 3 puanla çıkmayı başardı. Konuk ekip bu hafta kötü gidişata son vermeyi başardı ve Metz karşısında etkili futboluyla bizleri yanılttı.