sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.12.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde 16. hafta mücadeleleri sahne alırken, 19 Aralık Salı akşamı bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Dortmund – Mainz 05: H1, 1.97 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; 19 Aralık Salı akşamında Almanya Bundesliga’nın üst sıraları zorlayan Borussia Dortmund ile düşme hattında yer alan Mainz 05 karşı karşıya geliyor. Mücadele beIN SPORTS ve tivibu SPOR ekranlarından Türkiye saati ile 22:30’da canı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da haftayı Augsburg deplasmanında 1-1’lik beraberlikle kaptan Borussia Dortmund, lider ile arasındaki puan farkının 15 hafta sonunda 13’e çıkmasına engel olamadı. Karşılaşmanın 23. dakikasında 1-0 geriye düşen Edin Terzic ve öğrencileri, 12 dakika içerisinde skoru eşitlemeyi başarsa da, geri kalan dakikalardan gol sesi çıkmadı. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanamayan Dortmund, son 7 haftanın ise 6’sında puan kaybeden Sarı Siyahlılar, şampiyonluk yarışından kopmak üzere. İlk 8 haftada namağlup performansıyla dikkat çeken ve zirvenin önemli adayları arasında yer alan ev sahibi, son haftalarda galibiyet adına zorlanıyor. Ligde geçen zor günlerin yanı sıra, ev sahibinin mücadele verdiği UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’ndan lider çıkmayı başardığını söyleyelim. Geride bıraktığımız hafta içinde PSG ile iç sahada 1-1 berabere kalarak, Son 16 biletini ceplerine koydular. Mainz 05 cephesinde teknik adam değişikliğine rağmen kötü gidişat devam ediyor. Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, ilk 12 haftanın 11’inde puan kaybederken, teknik adam değişikliğine gitti. Bo Svensson ile yollarını ayıran ve göreve Jan Siewert’i getiren Mainz 05, yeni hocasıyla 3 maçlık fikstürden sadece 1 puan çıkarabildi ve küme düşme hattının içerisinde yer aldı. İç sahada Freiburg ve Heidenheim’a karşı mağlup olan konuk ekip, iç sahada ise Köln ile berabere kaldı. Darmsadt 98’in ardından ligin en zayıf performansını sergileyen Mainz 05, 15 maçta 12 kez fileleri havalandırırken, kalesinde ise 27 gole engel olamadı. Kötü gidişata çare arayan Mainz 05, bu hafta kendisi gibi 3 maçtır kazanamayan Dortmund ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’ndan lider çıkan Dortmund, ilk 8 haftasında namağlup performans sergilediği Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanamıyor. Zirvenin tam 13 puan gerisine düşen Dortmund, kötü gidişata taraftarı önünde son vererek, zirve yarışına tutunacaktır. Ev sahibinin rakibini rahat bir skorla mağlup edeceğini düşünüyoruz.

Werder Bremen – Leipzig: MS 2, 1.38 (iddaa) – 1.61 (Bets10) ; Werder Bremen sahasında Leipzig’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 16. hafta mücadelesi, 19 Aralık Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Mönchengladbach deplasmanına konuk olan Werder Bremen, deplasmandan 2-2’lik beraberlikle dönerken, son 2 haftadan 4 puan topladı. 2 haftadır iyi performanslar sergilemeyi başaran Ole Werner ve öğrencileri, 2 haftada rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Augsburg galibiyetiyle 4 maç sonra ligde galip gelen Werder Bemen, Gladbach deplasmanından ise 1 puanla dönerek, ligdeki etkisini sürdürdü. Düşme hattıyla puan farkını 5’e yükselterek rahat bir nefes almayı başaran ev sahibi, bu hafta sahasında Leipzig’i konuk edecek. 15 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Werder Bremen, rakip fileleri 22 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 29 gole engel olamadı. Almanya Bundesliga sahnesinde 3’te 3 yapmayı başaran Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Son 16 biletiyle döndü. Ligde Heidenheim ve Dortmund karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Leipzig, hafta içi fikstüründe Young Boys engelini 2-1’lik galibiyetle geçerken, Şampiyonlar Ligi dönüşü ligde kazanmaya devam etti. İç sahada Hoffenheim karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan Marco Rose ve öğrencileri, 3 maçtan 8 golle 9 puan topladı. Zirveyle arasındaki puan farkını 7’de tutan Leipzig, 15 maçta 10. galibiyetine imza attı. Rakip fileleri 37 kez havalandıran ve hücum hattında etkili olan konuk ekip, bu hafta Werder Bremen deplasmanında galibiyet arayacak. Ligde 3 haftadır galibiyetten vazgeçmeyen Leipzig, iki kulvarda birden sergilediği performans grafiğiyle güven vermeyi başardı. Almanya Bundesliga’nın formda takımları arasında yer alan Leipzig, zirve takibine tam gaz devam ediyor. Üst sıraların iddialı takımı, 3 maçlık galibiyet serisiyle konuk olacağı Werder Bremen deplasmanından, 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Hoffenheim – Darmstadt 98: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 19 Aralık Salı akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPORT ekranlarından canı yayınlancak. Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında Leipzig deplasmanında Leipzig deplasmanına konuk olan Hoffenheim, evine 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, üst sıra yarışında bir darbe daha aldı. Sezona Pellegrino Matarazzo yönetiminde harika bir başlangıç yapan ev sahibi, 8 haftadan 18 puan toplamayı başardı. Son 6 haftada Hoffenheim adına düşüş başlarken, son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktılar. Bu süreçte sadece iç sahada konuk ettiği Bochum’a karşı galip gelen Hoffenheim, son 6 haftadan aldığı 5 puanla 7. sıraya kadar geriledi. Yerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan ev sahibi, 15 maçta 29 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise 27 gole engel olamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan Hoffenheim’ın, 13 maçında 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Almanya Bundesliga’da ilk 15 haftanın en zayıf halkası haline gelen Darmstadt 98, yeni yükseldiği ligde zor günler geçiriyor. Torsten Lieberknecht yönetiminde galibiyet adına zorlanan konuk ekip, 15 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Darmstadt 98, geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Wolfsburg karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, son 8 haftayı 6 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Ligde uzun süredir maç kazanamayan konuk ekip, bu hafta üst sıraların iddialı takımlarından Hoffenheim’a deplasmanda konuk olacak. Kalesini 15 maçta tam 39 gole kapatamayan ve aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Darmstadt 98, güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’nın üst sıralarını zorlamaya devam eden Hoffenheim, son haftalarda artan puan kayıplarına rağmen, iyi bir sezona imza atıyor. Ev sahibi 16. haftaya ligin en zayıf halkası olarak giren Darmstadt 98 karşısında, sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.53

Bets10 Bahis Oranı: 5.43