İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Almeria İddaa Tahmini 20.12.2023

İspanya La Liga’da Çarşamba günü 3 maç var. Son 2 maçtır kazanamayan Barcelona evinde, Almeria karşısında 3 puan arıyor. Mücadeleyi saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Barcelona ile Almeria zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Barcelona galibiyetinin 1.17, beraberlik tercihinin 8.40, Almeria galibiyetinin ise 15.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Barcelona Yine Puan Kaybetti

Barcelona La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Barcelona 1-0 öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamadı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Xavi’nin ekibinde düşüş sürüyor. Son 2 maçta 5 puan bırakan Barcelona lider Real Madrid’in 7 puan gerisine düştü. Öte yandan golcü Lewandowski’nin suskunluğu da devam ediyor. Bu hafta içi son sıradaki Almeria’yı konuk edecek Barcelona’da Frenkie De Jong kart cezalısı. Ter Stegen, Inigo Martinez ve Gavi ise sakat olan isimler.

Almeria Son Sırada

Almeria’nın La Liga’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Mallorca’yı konuk eden Almeria mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 16 maçtır kazanamayan Almeria, La Liga’da galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda. Sadece 5 puanları var ve son sıradalar. Öte yandan Almeria bu sezon La Liga’nın en büyük düşme adayı olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Almeria’da Martin Svidersky, Luis Suarez ve Marc Pubill sakat. Lucas Robertone ise kart cezalısı.

Barcelona – Almeria Maç Bilgileri

Barcelona – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Frenkie De Jong kart cezalısı. Ter Stegen, Inigo Martinez ve Gavi ise sakat olan isimler. Almeria’da Martin Svidersky, Luis Suarez ve Marc Pubill sakat. Lucas Robertone ise kart cezalısı.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Diego Marino, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Lazaro, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Barcelona geçen hafta Mestalla’da konuk olduğu Valencia karşısında 2 puan bıraktı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve 1-1 berabere kaldılar. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Barcelona zirve yarışında kan kaybediyor. Almeria ise tam 17 maçtır galibiyete hasret. Bu sezon La Liga’da galibiyeti bulunmayan tek takım konumundalar. Son sırada bulunan Almeria en büyük düşme adayı. Barcelona net favori. Xavi’nin ekibi artık kazanarak kötü gidişatı sona erdirir. Barcelona farklı kazanır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.28

intobet Oranı: H1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona zorlandığı maçta 3 puan almayı başardı. Sergi Roberto önderliğinde Almeria’yı 3-2 mağlup ettiler.