Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 20.12.2023

Trendyol Süper Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen Galatasaray evinde, Fatih Karagümrük karşısında 3 puan arayacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ile Fatih Karagümrük takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 1.28, beraberlik tercihine 6.33, Fatih Karagümrük galibiyetine ise 11.90 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Galatasaray Zirve Takibini Sürdürüyor

Galatasaray Süper Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Okan Buruk’un öğrencileri geçtiğimiz hafta Rams Park’ta konuk ettiği Adana Demirspor engelini 3-1 ile geçmişti. Rahat bir galibiyet alan Sarı Kırmızılılar üst üste 3. galibiyetini aldı ve lider Fenerbahçe’nin takibini sürdürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a 1-0 kaybeden Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Bu hafta Süper Lig’de Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Galatasaray maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera kart cezalısı. Sergio Oliviera ise sakat.

Fatih Karagümrük’de Shota Dönemi

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Antalyaspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Alparslan Erdem ile yollar ayrıldı ve takımın başına Shota Arveladze getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Galatasaray karşısında çıkacak olan Fatih Karagümrük’ü zor bir 90 dakika bekliyor. Son 7 haftada 2 kez kaybeden Fatih Karagümrük, bu 2 mağlubiyeti Fenerbahçe ve Antalyaspor deplasmanında yaşadı. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’te Otabek Shukrov, Federico Caccherini ve Güven Yalçın kart cezalısı.

Galatasaray – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Galatasaray – Fatih KaragümrükMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera kart cezalısı. Sergio Oliviera ise sakat. Fatih Karagümrük’te Otabek Shukrov, Federico Caccherini ve Güven Yalçın kart cezalısı.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Ryan Mendes, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Galatasaray Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Rams Park’ta Adana Demirspor engelini 3-1 ile geçen Sarı Kırmızılılar, lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettirdi. Fatih Karagümrük ise Antalyaspor deplasmanından puan çıkartamadı. Mücadeleyi 2-1 kaybeden Kırmızı Siyahlılar son 7 haftada 2. Kez mağlubiyet yaşamış oldu. Bu hafta konuk olacakları Galatasaray deplasmanında da işleri zor. Galatasaray gollü bir galiyet alarak seriyi devam ettirir.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.33

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray tek golle kazandı. Rams Park’ta konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ettiler.