Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 20.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor evinde, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Antalyaspor ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 1.77, beraberlik tercihinin 4.15, Kasımpaşa galibiyetinin ise 4.66 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Antalyaspor Çıkışını Sürdürüyor

Antalyaspor Süper Lig’in son haftalardaki formda takımlarından biri diyebiliriz. Geçen hafta iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Kırmızı Beyazlılar mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Son 6 haftada 14 puan toplayan Nuri Şahin’in öğrencileri üst sıra takibini devam ettiriyor. Özellikle son haftalarda taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir Antalyaspor var. Bu hafta konuk edecekleri Kasımpaşa karşısında da favoriler. Maç öncesinde Antalyaspor’da Adam Buksa ve Erdal Rakip kart cezalısı. Helton Leite ise sakat.

Kasımpaşa Deplasmanda Kaybetti

Kasımpaşa Süper Lig’de oynadığı son maçtan puan çıkartamadı. Konuk oldukları Samsunspor deplasmanında 4-2 kaybettiler. Süper Lig’de Sami Uğurlu yönetiminde çıktığı 2. maçta ilk mağlubiyetini alan Kasımpaşa son dönemde pek iç açıcı sonuçlar alamıyor. Son 5 maçta 4. kez mağlup olan Kasımpaşa’da moraller bozuk. Yaşanan puan kayıplarının ardından ilk 5 hattının da gerisinde kaldılar. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak Kasımpaşa’da Samuel Bastien’in sakatığı devam ediyor.

Antalyaspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Antalyaspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Adam Buksa ve Erdal Rakip kart cezalısı. Helton Leite ise sakat. Kasımpaşa’da Samuel Bastien’in sakatığı devam ediyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Britt Assombalonga

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall

İddaa Tahmini

Antalyaspor’da moraller yerinde. Nuri Şahin’in öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk ettiği Fatih Karagümrük karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup ettiler ve yenilmezlik serileri 6 maça çıktı. Kasımpaşa ise haftayı puanız geçti. Samsunspor deplasmanında vasat bir performans gösterdiler ve rakibine 4-2 kaybettiler. Süper Lig’de son 5 haftada sadece 3 puan alabildiklerini belirtelim. Antalyaspor’dan yine galibiyet bekliyorum. Kasımpaşa karşısında da kazanarak çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.