Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Köln Maç Tahmini 20.12.2023

20 Aralık Çarşamba akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 20:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Köln karşı karşıya geliyor.

intobet, Union Berlin galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.59, Köln galibiyetine ise 3.74 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.07, 2.5 Alt 1.79 oran kazandırıyor.

Union Berlin’de İşler Yolunda Gitmiyor

Union Berlin cephesinde Nenad Bjelica etkisi kısa sürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne en zayıf halkalardan birisi olarak veda eden ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Geçen sezon Almanya Bundesliga’da yılın teknik adamı seçilen Urs Fischer, üst üste 9 maçta alınan mağlubiyetleri ardından, görevde kalamadı. Yeni teknik adam olarak Nenad Bjelica ile anlaşan Union Berlin, ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başarırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bochum deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Hoca değişikliğinin ardından iç sahada etkili olmayı başaran ev sahibi, taraftarı önünde Augsburg ile berabere kalırken, bir sonraki haftada Mönchengladbach’ı mağlup etti. Bochum deplasmanından alınan mağlubiyet moralleri bozarken, Union Berlin düşme hattından uzak kalmak istiyor.

Köln Play Out Hattında

Almanya Bundesliga’da ilk 15 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Köln, Steffen Baumgart yönetiminde sezona iyi başlamadı. Geçtiğimiz hafta Freiburg deplasmanından aldığı mağlubiyetle kötü gidişatını sürdüren konuk ekip, 10 kişi kaldığı mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 10 kişi kaldıktan sonra kalesinde 2 gole engel olamayan Köln, son 7 hafta fikstürde ise sadece ligin en alt sırasına demir atan Darmstadt 98 karşısında galibiyet hedefine ulaşabildi. Ligin Play Out hattında kendisine yer bulan konuk ekip, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Kalesini 15 maçta 26 gole kapatamayan ve rakip fileleri 10 kez havalandıran Köln, Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer alıyor.

Union Berlin – Köln Maç Bilgileri

Union Berlin – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Danilho Doekhi’nin sakatlığı devam ediyor. Köln’de ise Sargis Adamyan ve Leart Paqarada’nın sakatlıkları devam ediyor. Julian Chabot ise kart cezalısı.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Paul Jaeckel, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Kevin Volland, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Rasmus Carstensen, Dominique Heintz, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Union Berlin, göreve Bjelica’nın gelişiyle birlikte, iç sahada etkili olmaya başladı. Taraftarı önünde yeni hocasıyla maç kaybetmeyen Union Berlin, hafta içi fikstüründen 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin iç sahada David Datro Fofana ve Benedict Hollerbach ikilisinin golleriyle kazandı. Yeni hocasıyla taraftarı önünde kazanmaya devam eden Union Berlin, Köln karşısında bizleri yanıltmadı.