Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Fenerbahçe İddaa Tahmini 20.12.2023

Trendyol Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Fenerbahçe deplasmanda, Kayserispor ile karşı karşıya gelecek Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Kayserispor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 6.35, beraberlik 4.96, Fenerbahçe kazanır ise 1.51 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Kayserispor 7 Maçtır Kaybetmiyor

Kayserispor Süper Lig’de uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Recep Uçar’ın öğrencileri geçen hafta konuk ettiği Pendikspor karşısında 2-0 kazanmayı başardı. Son haftalarda Süper Lig’in en formda takımlarından biri haline geldiler. Üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Kayserispor bu 7 maçlık süreçte 19 puan topladı. Bu hafta sonu lider Fenerbahçe’yi konuk edecekler ve kazanmaları halinde şampiyonluk yarışına ortak olacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da Anthony Uzodimma’nın sakatlığı bulunuyor.

Fenerbahçe Derbide Güldü

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçen hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Spartak Trnava’yı 4 golle geçen Sarı Lacivertliler gruptan lider olarak çıkmayı başardı. Süper Lig’de ise son haftalarda üst üste galibiyetler alarak liderliğini sürdürüyorlar. Geçen hafta derbide Beşiktaş’ı 3-1 mağlup eden İsmail Kartal’ın öğrencileri üst üste 3. kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta konuk olacakları Kayserispor deplasmanında da favoriler ve kazanarak Galatasaray derbisi öncesinde moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Rodrigo Becao, Luan Peres ve Lincoln sakat. Samet Akaydin ise kart cezalısı. Öte yandan Edin Dzeko’nun durumu da belirsiz.

Kayserispor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Kayserispor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Anthony Uzodimma’nın sakatlığı bulunuyor. Fenerbahçe’de Rodrigo Becao, Luan Peres ve Lincoln sakat. Samet Akaydin ise kart cezalısı. Öte yandan Edin Dzeko’nun durumu da belirsiz.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Mame Thiam

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Fred, Sebastian Szymanski, İsmai Yüksek, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Kayserispor zirve takibini devam ettiriyor. Süper Ligde son 7 maçını kaybetmeyen ve bu süreçte tam 19 puan toplayan Kayserispor 3. Sırada bulunuyor. Lider Fenerbahçe karşısında bugün kazanırlarsa, yarışa ortak olabilirler. Fenerbahçe ise Süper Lig’de 40 puan ile lider konumda. Sarı Lacivertliler geçen hafta Vodafone Park’da Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek çıkışını devam ettirdi. Süper Lig’de son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan ve liderliğini sürdüren Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında da favori. İsmail Kartal’ın ekibi kazanır ve Süper Lig’de liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe golcüsü Batshuayi önderliğinde önemli bir galibiyet aldı. Kayserispor’u deplasmanda 4-3 mağlup ettiler.