İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Las Palmas İddaa Tahmini 20.12.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini devam ettiren Athletic Bilbao iç sahada, Las Palmas karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 23.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınşanacağını belirtelim. 

Athletic BilbaoLas Palmas arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Athletic Bilbao kazanır 1.40, beraberlik 4.90, Las Palmas kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao Evinde Kazandı

Athletic Bilbao, La Liga’da son haftalarda çok formda. Geçtiğimiz hafta sonu San Mames Barria’da konuk ettikleri Atletico Madrid’i 2-0 mağlup ettiler ve zirve takibini devam ettirdiler. Barcelona ve Real Sociedad’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Bask ekibi La Liga’da üst üste 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Bu hafta konuk edecekleri Las Palmas karşısında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Dani Garcia ve Yeray Alvarez’in sakatlıkları devam ediyor.

Las Palmas 2 Puan Bıraktı

Las Palmas geçen hafta Gran Canaria’da konuk ettiği Cadiz karşısında 2 puan bıraktı. Kazanmaları beklenen maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Garcia Pimienta’nın öğrencileri son 3 haftada 7 puan topladı. La Liga’da Avrupa umutlarını devam ettiren Las Palmas bu hafta San Mames Barria’da Athletic Bilbao karşısında puan arayacak. Las Palmas’ı bu hafta son derece zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Kirian Rodriguez kart cezalısı. Fabian Gonzalez ise sakat.

Athletic Bilbao – Las Palmas Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Dani Garcia ve Yeray Alvarez’in sakatlıkları devam ediyor. Las Palmas’da Kirian Rodriguez kart cezalısı. Fabian Gonzalez ise sakat.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao geçen hafta iç sahada konuk ettiği Atletico Madrid karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-0 ile geçtiler ve yenilmezlik serileri 7 maça çıktı. Zirve takibini sürdüren Ernesto Valverde’nin ekibi bu hafta Las Palmas’ı konuk edecek. Las Palmas ise geçen hafta Cadiz ile yenişemedi. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçta 7 puan toplayarak dikkat çekiyorlar ama bu hafta işleri zor. Athletic Bilbao sahasında çok iyi oynuyor. Las Palmas karşısında da 3 puana yakın olan taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao tek golle kazandı. Las Palmas’ı 1-0 mağlup ederek ilk 4 umutlarını devam ettirdiler.