İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Arsenal İddaa Tahmini 23.12.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın en önemli maçı. Lider Arsenal deplasmanda, Liverpool’a konuk olacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 2.52, beraberlik 3.60, Arsenal kazanır ise 2.82 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. KGVAR tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Liverpool 2 Puan Bıraktı

Liverpool geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da konuk ettiği Manchester United ile yenişemedi. Maçın başından sonuna dek üstün bir oyun oynadılar ama kaleci Andre Onana’yı geçemediler. Arsenal’ın Brighton karşısında kazandığı haftada 2 puan kaybeden Liverpool, liderliğin de Arsenal’a kaptırdı ve 2. sıraya geriledi. Jurgen Klopp’un öğrencileri hafta içi Lig Kupası’nda West Ham’ı 5-1 mağlup ederek tur atladı ve Arsenal maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta Arsenal karşısında kazanırlarsa, tekrardan Premier Lig’de liderliğe yükselecekler. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Alexis Mac Allister, Joel Matip, Thiago, Anfrew Robertson ve Diogo Jota’nın sakatlıkları bulunuyor.

Arsenal Tekrardan Lider

Mikel Arteta’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de konuk ettiği Brighton karşısında 3 puan almayı başardı. Gabriel Jesus ve Kai Havertz’in attığı gollerle 2-0 kazanan Arsenal, Premier Lig’de tekrardan liderliğe yükseldi. Geçen hafta Liverpool’un Manchester United karşısında 2 puan bırakmasıyla Premier Lig’in yeni lideri oldular. Bu hafta sonu ise Anfield’da Liverpool’un konuğu olacaklar. Arsenal’ı bu hafta zor bir maç bekliyor diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber, Fabio Vieira, Thomas Partey ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor.

Liverpool – Arsenal Maç Bilgileri

Liverpool – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Alexis Mac Allister, Joel Matip, Thiago, Anfrew Robertson ve Diogo Jota’nın sakatlıkları bulunuyor. Arsenal’da Jurrien Timber, Fabio Vieira, Thomas Partey ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Liverpool geçen hafta Anfield’da konuk ettiği Manchester United ile golsüz berabere kaldı. Baştan sona üstün oynadılar ama galibiyet alamadılar. Arsenal’ın kazandığı haftada 2 puan bırakan Liverpool liderliği kaybetti. Bu hafta ise Arsenal ile karşı karşıya gelecekler. Arsenal geçen hafta Brighton’ı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve 3 puanı kaptı. Bu galibiyet ile Premier Lig’de liderliğe yükseldiler. Anfield’da bol gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool Anfield’da 2 puan bıraktı. Arsenal ile 1-1 berabere kaldılar.