İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Newcastle United Bahis Tahmini 23.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Newcastle United deplasmanda, Luton Town’a konuk olacak. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports 4 kanalından izlenebilecek.

Luton Town ile Newcastle United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Luton Town galibiyetine 5.10, beraberlik tercihine 4.25, Newcastle United galibiyetine ise 1.68 verildiğini görüyoruz.

Luton Town Düşme Hattında

Luton Town adına geçtiğimiz hafta son derece üzücü geçti. Kenilworth Road’da konuk ettikleri Bournemouth ile oynadıkları karşılaşma yarıda kaldı. 59. dakikada Tom Lockyer’ın rahatsızlanması sebebiyle mücadelede yarıda kaldı. Son haftalarda ise üst üste mağlubiyetler yaşayan Luton Town düşme hattına kadar gerilemiş durumda. Bu hafta sonu ise Newcastle United ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Luton Town’da Reece Burke ve Daniel Potts sakat. Tom Lockyer ise kadroda yok.

Newcastle United Evinde Kazandı

Newcastle United’ın geçtiğimiz hafta kazanmasını bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. St. James Park’ta konuk ettikleri Fulham’ı 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Fulham’ın 10 kişi kalmasıyla birlikte Newcastle United’ın işi daha da kolaylaştı. Premier Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Eddie Howe’un öğrencileri üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Luton Town deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Emil Krafth, Anthony Gordon, Alexander Isak, Joe Willock, Nick Pope ve Harvey Barnes’ın sakatlıkları devam ediyor.

Luton Town – Newcastle United Maç Bilgileri

Luton Town – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Mücadele Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Reece Burke ve Daniel Potts sakat. Tom Lockyer ise kadroda yok. Newcastle United’da Emil Krafth, Anthony Gordon, Alexander Isak, Joe Willock, Nick Pope ve Harvey Barnes’ın sakatlıkları devam ediyor.

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Newcastle United 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Lewis Miley, Callum Wilson

İddaa Tahmini

Luton Town adına geçen hafta oldukça üzücüydü. Lockyer’in yaşadığı rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırıldığını ve Bournemouth maçının yarıda kaldığını belirtelim. Premier Lig’de bu sezon düşme hattından bir türlü kurtulamayan Luton Town zor bir süreçten geçiyor. Newcastle United ise geçen hafta Fulham’ı rahat geçti. İç sahada konuk ettikleri rakibini 3-0 mağlup ederek moral buldular. Bu hafta Luton Town karşısında net favoriler. Eddie Howe’un ekibinden 3 puan beklentim var. Luton Town’u mağlup ederek ilk 4 umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Luton Town sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Newcastle United’ı 1-0 mağlup ettiler.