İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Manchester United İddaa Tahmini 23.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Manchester United deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Mücadele saat 15.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

West Ham ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 2.55, beraberlik 3.65, Manchester United kazanır ise 2.72 olarak açıklanmış.

West Ham’dan 3 Puan

West Ham geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Wolverhampton karşısında 3 puan almayı başardı. Mohammed Kudus ve Jarrod Bowen’ın golleriyle kazanan West Ham’da moraller yerinde. Premier Lig’de son 6 haftada sadece 1 mağlubiyet alan West Ham üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta Londra’da Manchester United’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen West Ham’da golcü Michail Antonio’nun sakatlığı devam ediyor.

Manchester United Anfield’da Puan Aldı

Manchester United geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da lider Liverpool’a konuk oldu. Eksiklerle çıktıkları maçta güçlü rakibine karşı puan almayı başardılar. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılan Manchester United’da kaleci Andre Onana iyi bir performans gösterdi. Önemli kurtarışlarla Manchester United’ı ayakta tuttu. Premier Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybeden Kırmızı Şeytanlar bu hafta West Ham’a konuk olacak. Teknik direktör Erik ten Hag içinde son şanslar diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez, Carlos Casemiro, Amad Diallo, Christian Eriksen sakat. Diogo Dalot ise kart cezalısı.

West Ham – Manchester United Maç Bilgileri

West Ham – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da golcü Michail Antonio’nun sakatlığı devam ediyor. Manchester United’da Lisandro Martinez, Carlos Casemiro, Amad Diallo, Christian Eriksen sakat. Diogo Dalot ise kart cezalısı.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Sofyan Amrabat, Scott McTominay, Markus Rashford, Anthony, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund

İddaa Tahmini

West Ham geçen hafta Premier Lig’de rahat kazandı. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton engelini 3-0 ile geçmeyi başardılar. Premier Lig’de son 6 haftada tam 13 puan toplayan David Moyes’un ekibi moralli. Manchester United ise geçen hafta Liverpool deplasmanında puan kaybetti. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Manchester United’da moraller bozuk. Fernandes takıma dönüyor. Hücumda hareketlilik olacaktır. Londra’da oynananacak maçta gollü bir mücadele bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham sürpriz yaptı. Manchester United’ı 2-0 mağlup ettiler ve üst sıra takibini sürdürdüler.