İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Bournemouth Bahis Tahmini 23.12.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Nottingham Forest evinde, Bournemouth ile karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’de başlayacak mücadeleyi Beın Sports MAX 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Nottingham Forest ile Bournemouth takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Nottingham Forest galibiyetine 2.80, beraberlik tercihine 3.50, Bournemouth galibiyetine ise 2.58 verildiğini görüyoruz.

Nottingham Forest’da Nuno Santo Dönemi

Nottingham Forest’da moraller bozuk. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta City Ground’da Tottenham’ı konuk eden Nottingham Forest mücadeleden puansız ayrıldı. Rakibine 2-0 kaybeden Nottingham Forest’da teknik direktör Steve Cooper’ın görevine son verildi. Takımın başına ise Nuno Santo getirildi. Yeni hocası ile birlikte ilk maçına Bournemouth karşısında çıkacak olan Nottingham Forest düşme hattına oldukça yakın. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi ve Felipe’nin sakatlıkları var.

Bournemouth Çıkışta

Bournemouth Premier Lig’de son haftaların formda takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta Luton Town ile karşı karşıya gelen Bournemouth, rakip oyuncu Lockyer’in maç anında rahatsızlanması sebebiyle maçı tamamlayamadı. Kenilworth Road’da oynanan karşılaşma ileri bir tarihte kaldığı yerden devam edecek. Andoni Iraola’nın ekibi Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta ise tam 13 puan topladı. Düşme hattının üzerine çıkan Bournemouth bu hafta Nottingham Forest deplasmanında 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Hamed Traore, Lloyd Kelly ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Bournemouth Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi ve Felipe’nin sakatlıkları var. Bournemouth’da Hamed Traore, Lloyd Kelly ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Nottingham Forest’da Steve Cooper ile yollar ayrıldı. Geçen hafta Tottenham’a 2-0 kaybeden Nottingham Forest’da kötü gidişat devam ediyor. Nuno Espirito’yu takımın başına getiren Nottingham Forest yeni hocasıyla bugün ilk maçına çıkacak. Bournemouth ise geçen hafta Luton Town’a konuk oldu ve maç yarıda kaldı. Lockyer’in maç oynanırken rahatsızlanması nedeniyle karşılaşmaya devam edilemedi. Premier Lig’de son 5 maçta 13 puan toplayarak dikkat çeken Bournemouth maçın favorisi ama ben gollere yöneleceğim. Nottingham Forest reaksiyon göstermek zorunda. Bournemouth’da hücumda oldukça üretken. Gollü ve zevkli bir maç izleriz Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı maçta kazanan Bournemouth oldu. Nottingham Forest’ı deplasmanda 3-2 mağlup ettiler.