İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Burnley İddaa Tahmini 23.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Fulham evinde, Burnley’i konuk edecek. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sport MAX 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fulham ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fulham kazanır 1.72, beraberlik 4.10, Burnley kazanır ise 4.95 olarak açıklanmış.     

Fulham Deplasmanda Kaybetti

Fulham’ın Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi geçen hafta sona erdi. St. James Park’ta konuk oldukları Newcastle United karşısında 3-0 kaybettiler. Maçın erken dakikalarında 10 kişi kalan Marco Silva’nın ekibi güçlü rakibine direnemedi. Fulham bu hafta sonu ise düşme hattındaki Burnley’i konuk edecek. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da 5-0’lık skorlar ile kazanan Fulham, Burnley karşısında da favori taraf. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Adama Traore ve Tim Real sakat. Raul Jimenez ise kart cezalısı.

Burnley Düşme Hattında

Burnley’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da Everton’ı konuk eden Vincent Kompany’nin öğrenciler sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de haftayı puansız geçen Burnley’de moraller bozuk. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Burnley Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Sheffield United ile eşit puana sahip olduklarını da belirtelim. Bu hafta Craven Cottage’de Fulham’a konuk olacak Burnley’de Luca Koleosho ve Jack Cork sakat olan isimler.

Fulham – Burnley Maç Bilgileri

Fulham – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Adama Traore ve Tim Real sakat. Raul Jimenez ise kart cezalısı. Burnley’de Luca Koleosho ve Jack Cork sakat olan isimler.

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Fulham geçen hafta Newcastle United deplasmanında puan çıkartamadı. 10 kişi kaldıkları maçı 3-0 kaybettiler. Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Burnley ise geçen hafta Turf Moor’da konuk ettiği Everton’a direnemedi. Karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de kötü bir sezon geçiren Burnley düşme adaylarından. Fulham iç sahada iyi oynuyor. Craven Cottage’de son 2 maçını da kazandılar. Burnley karşısında da seriyi devam ettirirler ve kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı. Craven Cottage’de Fulham’ı 2-0 mağlup ettiler.