İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Everton İddaa Tahmini 23.12.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Tottenham evinde, Everton ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Tottenham ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 1.85, beraberlik 4.15, Everton kazanır ise 4.10 olarak açıklanmış.

Tottenham Deplasmanda Kazandı

Tottenham Premier Lig’de son haftalarda iyi bir ritim yakaladı. Önce Newcastle United’ı 4-1 ile geçen Ange Postecoglou’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta ise City Ground’da Nottingham Forest’ı 2-0 mağlup etti. Premier Lig’de son 2 maçını kazanan Tottenham’da moraller yerinde. Zirve takibini devam ettiren Londra ekibi bu hafta Everton’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Destiny Udogie ve Yves Bissouma kart cezalısı. Manor Solomon, Micky van de Ven, James Maddison ve Ivan Perisic’in sakatlıkları devam ediyor.

Everton’dan Üst Üste Galibiyetler

Everton Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta Turf Moor’da Burnley’i konuk eden Everton, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıda buldukları gollerle sonuca giden Sean Dyche’ın ekibi Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanmayı başarıyor. Puan silme cezasının ardından adeta kabuk değiştirdiler ve dikkat çekiyorlar. Bu hafta sonu ise Tottenham’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Everton’da Abdoulaye Doucoure, Ashley Young ve Dele Alli sakat olan isimler.

Tottenham – Everton Maç Bilgileri

Tottenham – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Destiny Udogie ve Yves Bissouma kart cezalısı. Manor Solomon, Micky van de Ven, James Maddison ve Ivan Perisic’in sakatlıkları devam ediyor. Everton’da Abdoulaye Doucoure, Ashley Young ve Dele Alli sakat olan isimler.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Yves Bissouma, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Brennan Johnson

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

İddaa Tahmini

Tottenham geçtiğimiz hafta zorlandığı maçta Nottingham Forest karşısında 3 puanı kaptı. City Ground’da 2-0 kazanarak üst üste 2. Galibiyetini aldılar. Bir önceki hafta ise Newcastle United’ı 4-1 ile geçmişlerdi. Premier Lig’de bu hafta Everton’ı konuk edecek Tottenham maçın favorisi. Everton ise geçen hafta Burnley’i rahat geçti. Mücadeleyi 2-0 kazandılar ve Premier Lig’de üst üste 4. Galibiyetini aldılar. Everton’da moraller yerinde ama bu hafta işleri zor. Tottenham taraftarı önünde 3 puan alarak çıkışını devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham zorlandığı maçta 3 puan almayı başardı. Everton’ı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.