sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 23.12.2023

Herkese merhaba. 23 Aralık Cumartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Fatih Karagümrük – Gaziantep FK: MS 1, 1.77 (iddaa) – 2.07 (Bets10) ; Fatih Karagümrük Süper Lig’de hafta içi Rams Park’ta konuk olduğu Galatasaray’a karşı puan alamadı. İlk yarının sonlarında yedikleri golle 1-0 mağlup oldular. Özellikle ikinci yarıda önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Shota ile ilk maçına çıkan Fatih Karagümrük puan alamadı ama olumlu sinyaller verdi. Bu hafta sonu Gaziantep FK’yı konuk edecek Fatih Karagümrük’te önemli bir eksik bulunmuyor. Gaziantep FK Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta içi Adana Demirspor’u konuk eden Kırmızı Siyahlılar 2-0 öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamadı. 2 dakikada arka arkya goller yerdiler ve mücadeleden 1 puan ile ayrıldılar. Süper Lig’de son 4 maçından galibiyet çıkartamayan Marius Sumudica’nın öğrencileri bu süreçte 1 puan toplayabildi. Bu hafta ise Fatih Karagümrük’e konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Gaziatep FK’da Ulaş Zengin’in sakatlığı devam ediyor. Fatih Karagümrük geçtiğimiz hafta içi Galatasaray deplasmanına konuk oldu ve mücadeleyi 1-0 kaybetti. İyi oynadıkları maçta puan alamadılar. Pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Shota ile ilk maçında olumlu sinyaller veren bir Fatih Karagümrük vardı. Gaziantep FK ise Süper Lig’de son 4 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Adana Demirspor karşısında 2-0 öne geçtikleri maçı kazanamadılar. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Gaziantep FK’da moraller bozuk. Fati Karagümrük’ten bu hafta galibiyet bekliyorum. Formsuz Gaziantep FK’yı mağlup ederler.

Liverpool – Arsenal: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Liverpool geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da konuk ettiği Manchester United ile yenişemedi. Maçın başından sonuna dek üstün bir oyun oynadılar ama kaleci Andre Onana’yı geçemediler. Arsenal’ın Brighton karşısında kazandığı haftada 2 puan kaybeden Liverpool, liderliğin de Arsenal’a kaptırdı ve 2. sıraya geriledi. Jurgen Klopp’un öğrencileri hafta içi Lig Kupası’nda West Ham’ı 5-1 mağlup ederek tur atladı ve Arsenal maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta Arsenal karşısında kazanırlarsa, tekrardan Premier Lig’de liderliğe yükselecekler. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Alexis Mac Allister, Joel Matip, Thiago, Anfrew Robertson ve Diogo Jota’nın sakatlıkları bulunuyor. Mikel Arteta’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de konuk ettiği Brighton karşısında 3 puan almayı başardı. Gabriel Jesus ve Kai Havertz’in attığı gollerle 2-0 kazanan Arsenal, Premier Lig’de tekrardan liderliğe yükseldi. Geçen hafta Liverpool’un Manchester United karşısında 2 puan bırakmasıyla Premier Lig’in yeni lideri oldular. Bu hafta sonu ise Anfield’da Liverpool’un konuğu olacaklar. Arsenal’ı bu hafta zor bir maç bekliyor diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber, Fabio Vieira, Thomas Partey ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor.Liverpool geçen hafta Anfield’da konuk ettiği Manchester United ile golsüz berabere kaldı. Baştan sona üstün oynadılar ama galibiyet alamadılar. Arsenal’ın kazandığı haftada 2 puan bırakan Liverpool liderliği kaybetti. Bu hafta ise Arsenal ile karşı karşıya gelecekler. Arsenal geçen hafta Brighton’ı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve 3 puanı kaptı. Bu galibiyet ile Premier Lig’de liderliğe yükseldiler. Anfield’da bol gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

Tottenham – Everton: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Tottenham Premier Lig’de son haftalarda iyi bir ritim yakaladı. Önce Newcastle United’ı 4-1 ile geçen Ange Postecoglou’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta ise City Ground’da Nottingham Forest’ı 2-0 mağlup etti. Premier Lig’de son 2 maçını kazanan Tottenham’da moraller yerinde. Zirve takibini devam ettiren Londra ekibi bu hafta Everton’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Destiny Udogie ve Yves Bissouma kart cezalısı. Manor Solomon, Micky van de Ven, James Maddison ve Ivan Perisic’in sakatlıkları devam ediyor. Everton Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta Turf Moor’da Burnley’i konuk eden Everton, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıda buldukları gollerle sonuca giden Sean Dyche’ın ekibi Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanmayı başarıyor. Puan silme cezasının ardından adeta kabuk değiştirdiler ve dikkat çekiyorlar. Bu hafta sonu ise Tottenham’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Everton’da Abdoulaye Doucoure, Ashley Young ve Dele Alli sakat olan isimler. Tottenham geçtiğimiz hafta zorlandığı maçta Nottingham Forest karşısında 3 puanı kaptı. City Ground’da 2-0 kazanarak üst üste 2. Galibiyetini aldılar. Bir önceki hafta ise Newcastle United’ı 4-1 ile geçmişlerdi. Premier Lig’de bu hafta Everton’ı konuk edecek Tottenham maçın favorisi. Everton ise geçen hafta Burnley’i rahat geçti. Mücadeleyi 2-0 kazandılar ve Premier Lig’de üst üste 4. Galibiyetini aldılar. Everton’da moraller yerinde ama bu hafta işleri zor. Tottenham taraftarı önünde 3 puan alarak çıkışını devam ettirir.

Toplam İddaa Oranı: 3.91

Bets10 Bahis Oranı: 76.59