İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Tottenham İddaa Tahmini 28.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 3 maçtır kazanan Tottenham deplasmanda, Brighton’a konuk olacak. Mücadelenin saat 22.30’da başlayacağını ve Beın Sports 4 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brighton ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brighton kazanır 2.60, beraberlik 3.90, Tottenham kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.     

Brighton Puan Kaybetti 

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı yine puan kaybı ile geçti. Selhurst Park’ta Crystal Palace’ın konuğu olan Brighton mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Brighton’a 1 puanı getiren gol ise Danny Welbeck’den geldi. Premier Lig’de son 10 haftada sdece 2 kez kazanabilen Roberto De Zerbi’nin ekibinin düşüşü devam ediyor. Üst üste Burnley, Arsenal ve Crystal Palace maçlarında puan kaybeden Brighton’ın bu hafta yine zor bir 90 dakika bekliyor. İç sahada Tottenham’ı konuk edecek Brighton’da Julio Ensico, Ansu Fati, Pervis Estupinan ve Adam Webster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Tottenham Evinde Kazandı

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Everton’ı ağırlayan Ange Postecoglou’nun ekibi mücadeleyi 2-1 kazandı. İkinci yarıda Everton’a çok sayıda pozisyon vermelerine rağmen 3 puan almayı başaran Londra ekibi Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Üst üste 3 maçtır kazanan Tottenham’da moraller yerinde. Öte yandan zirve takibini de sürdüren bir Tottenham var. Bu hafta içi AMEX’de Brighton’a konuk olacak Totttenham maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Yves Bissouma kart cezalısı. Rodrigo Bentancur, Micky Van de Ven, James Maddison ve Ivan Perisic ise sakat. 

Brighton – Tottenham Maç Bilgileri

Brighton – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Julio Ensico, Ansu Fati, Pervis Estupinan ve Adam Webster’ın sakatlıkları sürüyor. Tottenham’da Yves Bissouma kart cezalısı. Rodrigo Bentancur, Micky Van de Ven, James Maddison ve Ivan Perisic ise sakat. 

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

İddaa Tahmini

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta yine puan kaybı yaşadı. Selhurst Park’ta konuk oldukları Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de son 10 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Brighton düşüşünü devam ettiriyor. Tottenham ise çıkışa geçti. Premier Lig’de geçen hafta Everton engelini 2-1 ile geçtiler ve galibiyet serisini 3 maça çıkarttılar. Zirve takibini sürdüren Ange Postecoglou’nun öğrencileri bu hafta Brighton deplasmanında da kazanarak galibiyet serisini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.17

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton evinde 3 puanı kaptı. Tottenham’ı 4-2 mağlup ederek haftayı galibiyet ile kapattılar.