İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal West Ham İddaa Tahmini 28.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Lider Arsenal derbide, West Ham ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 23.15’te Ben Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Arsenal ile West Ham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.36, beraberlik tercihinin 5.45, West Ham galibiyetinin ise 8.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Arsenal’dan 1 Puan 

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Liverpool deplasmanından 1 puan ile döndü. Gabriel’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Anfield’da aldıkları 1 puan için şanslı olduklarını da belirtelim. Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Mikel Arteta’nın öğrencileri bu hafta Emirates’de West Ham’ı konuk edecek. Londra derbisinde favori olarak gösterilen Arsenal’ın bu sezon taraftarı önünde oynadığı hiçbir Premier Lig maçını kaybetmediğini belirtelim. West Ham maçı öncesinde Arsenal’da Jurrien Timbert, Thomas Partey ve Fabio Vieira sakat olan isimler. Kai Havertz ise kart cezalısı. 

West Ham Evinde Kazandı 

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Manchester United’ı 2-0 ile geçen David Moyes’un öğrencileri üst sıra takibin devam ettiriyor. Bowen ve Kudüs’ün attığı gollerle 3 puanı alan West Ham’da moraller yerinde. Premier Lig’de oynadıkları son 7 maçta sadece Fulham deplasmanında kaybettiler. Son 2 haftayı Wolverhampton ve Manchester United galibiyetleri ile geçen West Ham, bu hafta içi Londra derbisinde lider Arsenal’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde West Ham’da golcü Michail Antonio’nun sakatlığı devam ediyor. 

Arsenal – West Ham Maç Bilgileri

Arsenal – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timbert, Thomas Partey ve Fabio Vieira sakat olan isimler. Kai Havertz ise kart cezalısı. West Ham’da golcü Michail Antonio’nun sakatlığı devam ediyor.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

İddaa Tahmini

Arsenal geçen hafta Anfield’da Liverpool’a konuk oldu ve 2 puan bıraktı. Saliba’nın golüyle öne geçtiler ama mücadeleyi kazanamadılar. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Arsenal Premier Lig’de lider konumda. West Ham ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Manchester United’ı 2-0 mağlup etti. Bowen ve Kudus’un golleriyle 3 puanı kaptılar. Londra derbisinde favori taraf ev sahibi Arsenal. Mikel Arteta’nın öğrencileri taraftarı önünde kazanır ve Premier Lig’de liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsebak derbiden puan çıkartamadı. Emirates’de konuk ettikleri West Ham’a 2-0 mağlup oldular.