İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Roma İddaa Tahmini 30.12.2023

Juventus evinde Roma‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 18. haftasında sahne alacak olan derbi, 30 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Juventus galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.20, Roma galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.54, 2.5 Alt 2.48 oran kazandırıyor.

Juventus Yakın Takipte

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Juventus, konuk olduğu Frosinone deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek, yenilmezlik serisini 12 haftaya çıkardı. 12 haftayı 9 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmayı başardı. Frosinone deplasmanında Kenan Yıldız ve Vlahovic ikilisi maça damga vururken, ev sahibi iyi performans grafiğini tam gaz sürdürdü. Bu sezon Avrupa kupalarından aldığı men cezasının ardından, rotasını tamamen Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren ev sahibi, ligde şampiyonluk yolunda emin adımlar atıyor. İnter ile birlikte zirve yarışında yalnız kalan Juventus, 17 maçta 26 gole imza atarken, kalesinde ise sadece 11 gole izin verdi. İyi savunma performansıyla da öne çıkan JUVE, seriyi Roma derbisinde 3 puanla sürdürmek istiyor.

Roma Güven Tazeledi

İtalya Serie A Ligi’nin 1 7. haftasında son şampiyon Napoli karşısına çıkan Roma, ezeli rakibini taraftarı önünde 2-0 mağlup etmeyi başardı. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarıda Jose Mourinho’nun hamleleri galibiyeti getirdi. İlk gol oyuna sonradan giren El Shaarawy’nin asistinde Pellegrini’nin golüyle gelirken, ikinci golü ise Lukaku kaydetti. Derbi performansıyla göz dolduran Roma, üst sıraları bırakmıyor. Fiorentina beraberliği ve Bologna mağlubiyetleriyle üst sıra yarışında ağır yara alan Roma, Napoli karşısında kazanarak yarışın içerisinde kalmayı başardı. 17 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlikle 28 puan toplayan ve 6. sırada yer alan Roma, bu hafta zirve takibindeki Juventus’a deplasmanda konuk olacak. 12 haftadır maç kaybetmeyen Juventus karşısında sürpriz arayacaklar.

Juventus – Roma Maç Bilgileri

Juventus – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Marcus Pedersen, Pogba ve Andrea Cambiaso’nun cezaları devam ediyor. Kean ve De Sciglio’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Roma’da ise Houssem Aouar, Tammy Abraham, Marash Kumbulla, Chris Smalling ve Paulo Dybala’nın sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Kenan Yıldız.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Leonardo Spinazzola, Obite Evan N’Dicka, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Edoardo Bove, Diego Llorente, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, Andrea Belotti, Romelu Lukaku.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin İnter ile birlikte en formd takımı olarak 18. haftaya giren Juventus, tam 12 haftadır maç kaybetmiyor. Ev sahibi harika seriyi derbi galibiyetiyle taçlandıracak ve Roma engelini kayıpsız geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.83

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide 3 puan Juventus’un oldu. Ev sahibi ilk yarıda Roma savunmasının kilidini açamazken, kalesinde ise gole geçit vermedi. İkinci yarıda sahneye çıkan Adrien Rabiot 47. dakikada takımını 1-0 öne geçirmeyi başarırken, JUVE geri kalan dakikalarda skoru korumayı bildi. Kazananları tebrik ederiz.