İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Sassuolo İddaa Tahmini 30.12.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin 3. sırasında yer alan Milan ile 15. sıradaki Sassuolo karşı karşıya geliyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Milan galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.85, Sassuolo galibiyetine ise 6.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.29, beraberliğe 4.18, konuk ekibe ise 5.30 oran veriyor.

Milan Galibiyet Peşinde

Milan zirve takibinde bir darbe daha aldı. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Salernitana deplasmanın konuk olan Stefano Pioli ve öğrencileri, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada, ligin en alt sırasındaki Salernitana karşısında mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Lider ile arasındaki puan farkının 11’e kadar çıkmasına engel olamayan Milan, son 5 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, son 9 haftadan ise sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Sezona harika bir başlangıç yapmasına karşın, son haftalarda aynı etkiyi gösteremediler. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele edecek olan Milan, sezonun ilk yarısında son haftalara girilirken, zirveyle puan farkını kapatmak istiyor. Salernitana’ya kaybedilen 2 puanı, Sassuolo karşısında telafi etmek istiyorlar.

Sassuolo Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Sassuolo’nun, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Son 4 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, Roma, Cagliari ve Genoa karşısında mağlup olurken, Udinese ile deplasmanda berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Genoa karşısında devre arasına Pinamonti’nin tek golüyle 1-0 önde giren Sassuolo, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 17 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 16 puanla 15. sırada yer alıyor. Kalesini 17 maçta 32 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 25 kez havalandırdı. Düşme hattından uzak kalmak isteyen Sassuolo, bu hafta Milan deplasmanında galibiyet arayacak.

Milan – Sassuolo Maç Bilgileri

Milan – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Noah Okafor, Fikayo Tomori, Pierre Kalulu ve Malick Thiaw’ın sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo cephesinde ise  Gregoire Defrel, Boloca, Racic, Viti, Vina ve Alvarez’in sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Davide Calabria, Alessandro Florenzi, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Kristian Thorstvedt, Martin Erlic, Gianmarco Ferrari, Nedim Bajrami, Marcus Pedersen, Matheus, Cristian Volpato, Ruan, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

Zirve takibine kaldığı yerden devam etmek isteyen Milan, taraftarı önünde Sassuolo’yu konuk edecek. Ev sahibi Salernitana karşısında yaşanan puan kaybının ardından, 4 maçtır kazanmayan Sassuolo karşısında hata yapmayacak ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada skoru belirleyen isim 59. dakikada Christian Pulisic olurken, Milan iç sahada 18. haftayı kayıpsız geçti. Ev sahibi tek golle rakibine üstünlük kurdu ve 90 dakik boyunca kalesini gole kapatmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.