İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Salernitana Maç Tahmini 30.12.2023

30 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Hellas Verona ile Salernitana kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus.

Genzobet, Hellas Verona galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.55, Salernitana galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Kabustan Uyandı

İtalya Serie A Ligi’nde tam 14 hafta sonra galibiyete imza atan Hellas Verona, küme düşme hattından kurtularak, rahat bir nefes aldı. Geride bıraktığımız hafta taraftarı önünde Cagliari’yi ağırlayan Marco Baroni ve öğrencileri, golsüz geçen ilk yarının ardından, Cyril Ngonge ve Milan Djuric ikilisi ikinci yarıda takımına 2-0’lık galibiyeti getirdi. Sezonun ilk 2 haftasında Empoli ve Roma’yı mağlup ederek, iyi bir başlangıca imza atan Hellas Verona, sonraki 14 haftayı 9 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta alınan galibiyetle birlikte, düşme hattının 1 puan üzerine çıkmayı başaran ev sahibi, bu hafta ligin en zayıf halkası Salernitana’yı sahasında konuk edecek. Hellas Verona galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Zayıf Halka Salernitana

İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına devam eden Salernitana, sezonun ilk yarısında son yaklaşılırken, en alt sırada yer almaya devam etti. Geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Milan karşısında 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başaran Filippo Inzaghi ve öğrencileri, bitime saniyeler kala skoru koruyamadı ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Salernitana, ilk 17 haftanın ise 16’sında puan kaybetti. Sadece iç sahada konuk ettiği Lazio karşısında galip gelen konuk ekip, ligin en az maç kazanan takımı olarak yoluna devam ediyor. Kalesini 17 maçta 36 gole kapatamayan ve aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Salernitana cephesinde, teknik adam hamlesi de kötü gidişata çare olmadı ve konuk ekip güven vermemeye devam ediyor.

Hellas Verona – Salernitana Maç Bilgileri

Hellas Verona – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona takımında Ondrej Duda kart cezalısı. Davide Faraoni’nin ise sakatlığı devam ediyor. Salernitana’da ise Guillermo Ochoa’nın sakatlığı devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Bruno Amione, Tomas Suslov, Jackson Tchatchoua, Martin Hongla, Filippo Terracciano, Pawel Dawidowicz, Darko Lazovic, Michael Folorunsho, Juan Manuel Cruz, Cyril Ngonge.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Jovane Cabral.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 hafta boyunca galibiyet almakta zorlanan, savunma zafiyetleriyle küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hellas Verona ve Salernitana, kötü gidişata son vermek istiyor. İki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana’dan sürpriz galibiyet. Konuk ekip haftaya ligin en zayıf halkası olarak girerken, Hellas Verona karşısında kazanmayı bildi. Mücadelede galibiyeti getiren gol Loum Tchaouna’dan geldi.