Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Adana Demirspor İddaa Tahmini 06.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir evinde, Adana Demirspor’u ağırlayacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Başakşehir ile Adana Demirspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 1.93, beraberlik tercihinin 3.98, Adana Demirspor galibiyetinin ise 3.98 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Başakşehir Galibiyeti Kaçırdı 

Başakşehir Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma hedefini devam ettiriyor. Çağdaş Atan’ın öğrencileri Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak dikkat çekti. 2 hafta önce zorlu Trabzonspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen İstanbul ekibi 90 dakika sonunda daha iyi oynayan taraftı bana göre. Galibiyeti de kaçırdılar diyebiliriz. Bu hafta sonu ise iç sahada Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de Edgar Ie Afrika Kupası kadrosunda yer aldığı için forma giyemeyecek.

Adana Demirspor Evinde Kazandı 

Adana Demirspor Süper Lig’de 6 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. 2 hafta önce iç sahada Antalyaspor’u konuk eden Adana Demirspor mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak moral bulmuştu. Kötü gidişatı sona erdiren Adana Demirspor’da henüz teknik adam konusu da netlik kazanmadı. Bunun yanı sıra Younes Belhanda, Andrew Gravillon ve Badou Ndiaye gibi isimler ile de yolların ayrıldığını belirtelim. Süper Lig’de 6. Sırada yer alan Adana Demirspor bu hafta sonu Başakşehir ile karşılaşacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Mario Balotelli’nin sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Edgar Ie Afrika Kupası kadrosunda yer aldığı için forma giyemeyecek. Adana Demirspor’da Mario Balotelli’nin sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Arber Zeneli, Nani, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Mbaye Niang

İddaa Tahmini

Başakşehir Süper Lig’de son 3 maçta önemli puanlar topladı. 2 hafta önce konuk oldukları Trabzonspor deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Galibiyeti kaçırdılar da diyebiliriz. Süper Lig’de son 3 haftada 7 puan toplayan İstanbul ekibi moralli. Adana Demirspor’da ise işler yolunda gitmiyor. 2 hafta önce Antalyaspor karşısında 2-1 kazanarak moral buldular ama son derece şansları yaver gitti. Öte yandan Adana Demirspor’da önemli oyuncular takımdan ayrıldı. Henüz yeni bir teknik adam ile anlaşmadılar. Taraf bahsine yönelmek riskli. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.