İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Fiorentina İddaa Tahmini 06.01.2024

6 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Sassuolo galibiyetine 3.35, beraberliğe 3.55, Fiorentina galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo 5 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde 18. haftayı 1-0’lı Milan mağlubiyetiyle kapatan Sassuolo, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından ise 3-1’lik mağlubiyetle döndü. İki kulvarda birden üst üste mağlubiyetler alan ev sahibinde, kötü gidişata devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 16 puanda kalarak 16. sıraya kadar geriledi. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen Sassuolo, 18 haftanın 14’ünde puan kaybetti. Kalesinde tam 33 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, ilk 18 haftada en alt sıradaki Salernitana’nın ardından, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, Sassuolo puan kayıplarına son vermek istiyor.

Fiorentina Üst Sıraları Bırakmadı

UEFA Konferans Ligi F Grubu’ndan namağlup lider çıkarak adını Son 16 Turu’na yazdıran Fiorentina, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda ise Parma engelini geçti. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Vincenzo Italiano ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. 18. haftada iç sahada konuk ettiği Torino karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Fiorentina, son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. 18 haftadan 33 puan toplamayı başaran ve 4. sırada yer alan konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 12’ye indirmeyi başarırken, üst sıraları bırakmıyor. Ligde zor günler geçiren Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak olan Fiorentina, sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor.

Sassuolo – Fiorentina Maç Bilgileri

Sassuolo – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında karşılaşma öncesi Daniel Boloca, Defrel, Vina, Alvarez ve Racic’in sakatlıkları devam ediyor. Fiorentina cephesinde Nicolas Gonzalez, Riccardo Sottil, Gaetano Castrovilli ve Dodo’nun sakatlıkları devam ediyor. Nzola ve Kouame ise milli takım kamplarında.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Kristian Thorstvedt, Martin Erlic, Gianmarco Ferrari, Nedim Bajrami, Marcus Pedersen, Matheus, Cristian Volpato, Ruan, Andrea Pinamonti.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Luca Ranieri, Jonathan Ikone, Rolando Mandragora, Arthur, Josip Brekalo, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımları arasında yer alan Fiorentina, 5 maçtır namağlup bir performans sergiliyor. Konuk ekip sadece ligde değil, 3 kulvarda birden güven vermeyi başardı. Fiorentina deplasmandan 3 puanla dönmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Andrea Pinamonti attı, Sassuolo taraftarı önünde kazandı. Ev sahibi 5 maçtır yenilmeyen Fiorentina karşısında kazanarak, sezonun ilk yarısını moralli kapattı. Kazanmasını beklediğimiz Fiorentina, beklediğimiz etkiyi gösteremedi.