sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 07.01.2024

7 Ocak Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde bizleri bekleyen 19. hafta mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Salernitana – Juventus: MS 2, 1.25 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 7 Ocak Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Salernitana ile Juventus karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 haftanın en zayıf halkası Salernitana, İtalya Kupası serüvenine Son 16 Turu’nda ağır bir mağlubiyetle kaybetti. Filippo Inzaghi ve öğrencileri, ligde haftayı Hellas Verona galibiyetiyle kapatırken, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda konuk olduğu Juventus deplasmanından 6-1’lik hezimetle döndü. 1. dakikasında 1-0 öne geçtiği mücadeleden tam bir hezimetle ayrılan Salernitana, güven vermemeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta sonra galip gelmeyi başaran ev sahibi, en yakın rakiplerinden Hellas Verona karşısında 1-0’lık galibiyete imza attı. 18 haftadan topladığı 12 puanla ligin en alt sırasında yer almaya devam eden Salernitana, kalesinde gördüğü 36 golle, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Zor günler geçiren ev sahibi, bu hafta bir kez daha Juventus karşısına çıkacak. İtalya Kupası Son 16 Turu’nda hafta içi Salernitana ile karşı karşıya gelen Juventus, tam yarım düzine golle Çeyrek Final biletini cebine koydu. Henüz 1. dakikada 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 6-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran konuk ekipte, Kenan Yıldız gollerine devam ederek, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ise konuk ekip tam 13 haftadır maç kaybetmiyor. Son 13 haftadan 10 galibiyet, 3 beraberlikle harika bir performans sergileyen Allegri ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Roma derbisinden aldığı 1-0’lık galibiyetle birlikte, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başardı. İki kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam etmeyi başaran JUVE, bu hafta bir kez daha Salernitana karşısına çıkacak. Ligin en zayıf halkasına karşı hata yapmak istemiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde 13 haftadır bileği bükülmeyen ve lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirmeyi başaran Juventus, kupada hafta içi Salernitana’ya yarım düzine golle üstünlük kurdu. Konuk ekip bir kez daha ligin zayıf halkası Salernitana’yı mağlup etmeyi başaracaktır.

Torino – Napoli: MS 1, 2.22 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 7 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde, Torino ile Napoli karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde 18. haftaya 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Torino, konuk olduğu Fiorentina deplasmanında seriyi kaybetti. Ivan Juric ve öğrencileri, 4 maçlık fikstürden 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başarırken, savunma etkisiyle ön plana çıkmıştı. Fiorentina deplasmanında 83. dakikaya kadar golsüz beraberliği korumayı başaran ev sahibi, bitime 7 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Son haftalarda kalesinde kolay kolay gole geçit vermeyen Torino, sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, ligin ortasına demir attı. 10. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, 18 haftadan 6 galibiyet, 6 beraberlikle 24 puan toplamayı başardı. Kalesinde 18 gole engel olamayan Juric’in öğrencileri, rakip fileleri ise 15 kez havalandırdı. Sahasında Napoli’yi konuk edecek olan ev sahibi, üst sıralara yetişmek için kazanmak zorunda. Napoli cephesinde Walter Mazzarri dönemi iyi başlamadı ve son haftalarda puan kayıplarıyla devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, bu sezon 2 farklı teknik adam hamlesine rağmen, ligde şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başaramadı. 33 yıl sonra şampiyonluğu getiren Spaletti’nin yokluğu yeni sezonda fazlasıyla hissedildi. Göreve 6 hafta önce gelen Walter Mazzarri yönetiminde sadece Atalanta ve Cagliari’yi mağlup etmeyi başaran konuk ekip, geri kalan 4 haftadan ise 1 puan çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Monza ile golsüz berabere kalan Napoli, 18 hafta sonunda lider ile puan farkının 17’ye çıkmasına engel olamadı. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, konuk ekip ligin 8. sırasında yer alıyor. En azından üst sıralarda kalmak isteyen Napoli, bu hafta en yakın rakiplerinden Torino’ya deplasmanda konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçirmeye başlayan Napoli, son 6 haftanın 4’ünde puan kaybetti. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan Napoli, yeni hocasıyla kazanmak ve sezonun ilk yarısını moralli kapatmak istiyor. Üst sıralarla puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Napoli, deplasmandan 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Roma – Atalanta: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Roma’nın evinde Atalanta’yı konuk edeceği mücadele, 7 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında hafta içi Cremonese karşısına çıkan Roma, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Romelu Lukaku ve Paulo Dybala ikilisinin golleriyle geri dönmeyi başardı ve Çeyrek Final biletini cebine koydu. Kupada teselli bulan Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftada 6 puan kaybetti. Konuk olduğu Bologna ve Juventus deplasmanlarından mağlup dönen Roma, taraftarı önünde ise son şampiyon Napoli karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Üst sıra takibi devam eden ev sahibi, 18 haftayı 28 puanla geride bıraktı ve 7. sırada yer aldı. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, ev sahibi Atalanta karşısında kazanarak, üst sıra yarışının içerisinde kalmak istiyor. Rakibini bu hafta mağlup ederek geçme şansı bulan Roma, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 haftayı 9 galibiyet, 2 berberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Atalanta, 29 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Kalesini 18 maçta 20 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 29 kez havalandırmayı başardı. Son 4 haftalık fikstürde 3 galibiyet, 1  mağlubiyete imza atan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Milan, Salernitana ve Lecce’ye karşı galip gelirken, Bologna deplasmanından ise mağlubiyetle döndü. Son hafta Lecce karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Atalanta, hafta içi İtalya Kupası Son 16 Turu’nda mücadele ederken, Sassuolo karşısında 3-1’lik galibiyete imza attı. İki kulvarda kazanarak moral bulan konuk ekip, galibiyetlerine en yakın rakibi Roma karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Roma ve Atalanta, sezonun ilk yarısı sona ererken, karşı karşıya geliyor. Benzer hücum ve savunma performansları sergileyen tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.51

Bets10 Bahis Oranı: 7.02