Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Ankaragücü Bahis Tahmini 09.01.2024

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı puansız kapatan Ankaragücü bu hafta deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 2 kanlından izlenebilecek.

AlanyasporAnkaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Alanyaspor kazanır 2.41, beraberlik 3.56, Ankaragücü kazanır ise 3.09 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Kolay Kolay Kaybetmiyor

Alanyaspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Akdeniz derbisinde Antalyaspor’a konuk olan Fatih Tekke’nin ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 11 puan toplayan ve kaybetmeyen Alanyaspor’da moraller yerinde. Son haftalardaki iyi sonuçların ardından düşme hattının üzerine çıkmayı başardılar. Bu hafta içi ise Ankaragücü ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Alanyaspor’da Loide Agusuto Afrika Kupası kadrosunda olması sebebiyle forma giyemeyecek.

Ankaragücü’nde Puan Kayıpları Sürüyor

Ankaragücü Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Trabzonspor karşısında sahadan puansız ayrıldı. Edin Visca’nın golüne engel olamadılar ve mücadeleyi 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Ankaragücü’nde moraller bozuk. Emre Belözoğlu’nun ekibinde son dönemde gözle görülür bir düşüş var. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Tolga Ciğerci sakat. Ali Sowe ile Garry Rodgrigues Afrika Kupası kadrosunda. Renalco Cephas ise kart cezalısı.

Alanyaspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Alanyaspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Loide Agusuto Afrika Kupası kadrosunda olması sebebiyle forma giyemeyecek. Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Tolga Ciğerci sakat. Ali Sowe ile Garry Rodgrigues Afrika Kupası kadrosunda. Renalco Cephas ise kart cezalısı.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Alanyaspor geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta da mağlubiyet yaşamadı. Çıkışa geçen Akdeniz ekibi bu hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Ankaragücü ise geçen haftayı puansız geçti. Sahasında konuk ettiği Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamıyor. Alanya’da gollü bir maç bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü’nde puan kayıpları devam ediyor. Alanyaspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Ankaragücü’nde galibiyet hasreti 6 maça çıktı.