Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Antalyaspor Bahis Tahmini 09.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Antalyaspor deplasmanda, Pendikspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat17.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Pendikspor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Pendikspor kazanır 3.47, beraberlik 3.71, Antalyaspor kazanır ise 2.16 olarak açıklanmış.

Pendikspor Düşme Hattında 

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Ivo Vieira’nın öğrencileri sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Pendikspor, bu hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan ve düşme hattında yer alan Pendikspor’un şiddetle 3 puana ihtiyacı var. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Emaka Eze’nin sakatlığı devam ediyor. Ahmed Hassan ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Antalyaspor 2 Puan Bıraktı 

Antalyaspor Süper Lig’de yeni hocası Sergen Yalçın yönetiminde çıktıkları ilk maçtan puan kaybı ile ayrıldı. Akdeniz derbisinde geçen hafta Alanyaspor’u konuk ettiler ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Son haftalarda Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Antalyaspor, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Bu hafta içi ise düşme hattındaki Pendikspor’un konuğu olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Antalyaspor’da Sagiv Yehezkel ve Veysel Sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecekler. 

Pendikspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Pendikspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Pendikspor Süper Lig’de geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriye düştükleri maçta son dakikalarda buldukları gollerle 1 puanı aldılar. Ivo Vieira’nın ekibi Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Antalyaspor ise yeni hocası Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı ilk maçta puan kaybetti. Alanyaspor ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de son 2 maçta 5 puan bırakan Antalyaspor düşüşte. Bu hafta iyi bir oyun ile kazanmalarını bekliyorum. Düşme hattındaki Pendikspor’u mağlup ederler. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.16

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor tek golle kazandı. Pendikspor’u 1-0 mağlup ederek moral buldular.