Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Başakşehir İddaa Tahmini 09.01.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kaybetmeyen Kasımpaşa evinde, Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.56, beraberlik tercihinin 3.58, Başakşehir galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa’dan 3 Puan 

Kasımpaşa geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından 3 puan ile döndü. Vodafone Park’ta konuk oldukları Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Nuno Da Costa’nın attığı gollerle kazanmayı başaran Kasımpaşa’da moraller yerinde. Süper Lig’de üst sıra takibini devam ettiren Sami Uğurlu’nun öğrencileri son 3 haftada 5 puan topladı ve çıkışa geçti. Bu hata içi ise Başakşehir ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Samuel Bastien sakat. Savunmadan Kennet Omero ise forma giyemeyecek. 

Başakşehir 4 Maçtır Kaybetmiyor 

Başakşehir’in Süper Lig’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen İstanbul ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Güçlü rakibine karşı iyi direnç gösterdiler ve 1 puan aldılar. Süper Lig’de son 4 haftada 8 puan toplayan ve yenilmezlik serisini sürdüren Çağdaş Atan’ın öğrencileri bu hafta konuk olacağı Kasımpaşa deplasmanında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Düşme hattının 2 puan üzerinde yer alan Başakşehir’de bu hafta Edgar Ie, Afrika Kupası kadrosunda yer aldığı için forma giyemeyecek Ouessoynou Ba ise kart cezalısı. 

Kasımpaşa – Başakşehir Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Samuel Bastien sakat. Savunmadan Kennet Omero ise forma giyemeyecek. Başakşehir’de bu hafta Edgar Ie, Afrika Kupası kadrosunda yer aldığı için forma giyemeyecek Ouessoynou Ba ise kart cezalısı. 

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall, Nuno Da Costa

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Kasımpaşa rakibini 3-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra kazanmayı başardılar. Başakşehir ise iç sahada Adana Demirspor’u konuk etti ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yaşamayan bir Başakşehir var. Bu hafta hem Kasımpaşa’dan hem de Başakşehir’den gol bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa evinde puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’e 3-0 mağlup oldular.