Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Beşiktaş İddaa Tahmini 09.01.2024

Trendyol Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Beşiktaş bu hafta deplasmanda, Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Çaykur RizesporBeşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Çaykur Rizespor kazanır 2.90, beraberlik 3.72, Beşiktaş kazanır ise 2.46 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 02 (ç) oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Çaykur Rizespor 7 Maçtır Kaybetmiyor 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Hatayspor’u 2-0 ile geçmeyi başaran Çaykur Rizespor’da moraller yerinde. İlhan Palut’un ekibi Süper Lig’de yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttı. Son 7 maçlık süreçte tam 15 puan topladılar ve puanını 29 yaptılar. Süper Lig’de ilk 4 hedefini devam ettiren Çaykur Rizespor 4. Sıradaki Kayserispor ile de puan farkını eşitledi. Bu hafta içi ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Khusniddin Alikulov kadroda yer almıyor. 

Beşiktaş’ta Puan Kayıpları 

Beşiktaş Süper Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’ta Kasımpaşa’yı konuk eden ve mücadelen 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Beşiktaş, son 5 haftada tam 4 kez puan kaybetti. Bu 5 maçlık süreçte tek galibiyetini Hatayspor deplasmanında alabildiler. İlk 4 yarışının şimdilik gerisinde kalan Beşiktaş’ta teknik direktör konusu da belli oldu. Takımın başına Fernando Santos getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına bu hafta Çaykur Rizespor deplasmanında çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan, Umut Meraş, ve Oxlade Chamberlain’in sakatlıkları sürüyor. Arthur Masuaku ve Omar Colley ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Çaykur Rizespor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Khusniddin Alikulov kadroda yer almıyor. Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan, Umut Meraş, ve Oxlade Chamberlain’in sakatlıkları sürüyor. Arthur Masuaku ve Omar Colley ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Jackson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor’un Süper Lig’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçen hafta sonu iç sahada Hatayspor’u konuk eden Karadeniz ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Tam 7 maçtır kaybetmeyen İlhan Palut’un ekibi üst sıra takibini sürdürüyor. Beşiktaş ise Vodafone Park’ta konuk ettiği Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Sürpriz bir yenilgi alan Beşiktaş’ta moraller bozuk. Bu hafta konuk olacakları formda Çaykur Rizespor karşısında da işleri pek kolay değil. Gollü bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda her iki takımda gol atmayı başarır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.42

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor iç sahada farklı kaybetti. Beşiktaş 3 puanı 4 golle aldı ve biraz olsun moral buldu.