İddaa Tahminleri ve Analizleri

Fiorentina Bologna İddaa Tahmini 09.01.2024

TRT Spor ekranlarından 9 Ocak Salı akşamı naklen yayınlanacak olan İtalya Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde, Fiorentina ile Bologna karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.25, Bologna galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Fiorentina’da Seri Sona Erdi

İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olan Fiorentina, 5 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Sezonun ilk yarısı sona ererken, serinin bitmesi ev sahibinde moralleri bozdu. Bologna’yı geçerek 4. sırada kendisine yer bulan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, daha önce 5 maçlık fikstürde 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Üst sıraları bırakmayan ve sezonun ilk yarısını iyi bir konumda kapatan Fiorentina, son finalistleri olduğu İtalya Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yoluna devam ediyor. Konferans Ligi F Grubu’ndan namağlup lider çıkarak Son 16 biletini cebine koyan ev sahibi, İtalya Kupası Son 16 Turu’na ise doğrudan katılırken, Palermo engelini geçerek Çeyrek Final biletini cebine koydu. 3 kulvarda birden etkili olan Fiorentina, bu hafta ligde iç saha avantajıyla 2-1 mağlup ettiği Bologna karşısına, Yarı Final bileti için çıkacak.

Bologna 2 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona ererken, İtalya Kupası’nda boy gösterecek olan Bologna, son 2 haftada kaybettiği 5 puana rağmen üst sıraları bırakmadı. Thiago Motta yönetiminde ilk 19 haftanın en sürpriz performanslarından birini ortaya koyan Bologna, 8 galibiyet, 8 beraberlik, 3 mağlubiyetle 32 puan topladı ve 5. sırada yer aldı. 5 maçlık yenilmezlik serisinde 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan konuk ekip, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Udinese deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, Genoa ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Son 2 haftada yaşanan puan kayıplarına rağmen, Bologna performansıyla güven vermeye devam ediyor. İtalya Kupası Son 16 Turu’nda sürpriz bir galibiyete imza atan Motta’nın öğrencileri, ligin lideri İnter’i 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Çeyrek Final eşleşmesinde ise ligde 4. sırayı kaptırdıkları Fiorentina ile karşı karşıya gelecekler.

Fiorentina – Bologna Maç Bilgileri

Fiorentina – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Luca Ranieri, Jonathan Ikone, Rolando Mandragora, Arthur, Josip Brekalo, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Kacper Urbanski, Alexis Saelemaekers, Sydney van Hooijdonk, Joshua Zirkzee.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısına damga vuran takımlar arasında yer alan Fiorentina ve Bologna, üst sıraları bırakmadı ve ilk 19 haftadan istediğini aldı. Etkisini İtalya Kupası’na taşımayı başaran tarafların Çeyrek Final mücadelesinde, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 2.25

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 2.75

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina ve Bologna, 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kuramadı. Golsüz beraberlikle mücadele uzatma dakikalarında devam ederken, uzatmalardan da gol sesi çıkmadı. Seri penaltılarla kazanan belirlenirken, Fiorentina 5-4’lük üstünlükle tur biletini cebine koydu.