Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Gaziantep FK Bahis Tahmini 10.01.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşayan Hatayspor iç sahada, Gaziantep FK karşısında 3 puan arıyor. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Hatayspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 2.12, beraberlik 3.58, Gaziantep FK kazanır ise 3.72 olarak açıklanmış. 

Hatayspor’da Puan Kayıpları

Hatayspor son haftalarda Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Kırmızı Siyahlılar geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndü. Süper Lig’de son 6 maçından da puan çıkartamayan Hatayspor’da moraller bozuk. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına da yaklaştılar. Volkan Demirel’in öğrencileri bu hafta Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK’dan 1 Puan

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Pendikspor ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Marius Sumudica’nın öğrencileri düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor. Son 3 maçta 5 puan toplayan Gaziantep FK bu hafta yine puan peşinde. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Papy Djilibodji kart cezalısı. Janio Bikel ve Max Gradel ise Afrika Kupası kadrosunda.

Hatayspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Hatayspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Denis Draguş

İddaa Tahmini

Hatayspor’da puan kayıpları devam ediyor. Volkan Demirel’in ekibi geçtiğimiz hafta konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndü. Süper Lig’de son 6 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Gaziantep FK ise geçen hafta 2 puan bıraktı. İç sahada konuk ettikleri Pendikspor ile 2-2 berabere kaldılar. Bu sezon önde oldukları maçta üstünlüğünü koruyamayan bir Gaziantep FK var. Hatayspor’dan bu hafta iyi bir performans bekliyorum. Artık kazanmaları gerekiyor. İç sahada konuk edecekleri Gaziantep FK’yı mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.