Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Konyaspor İddaa Tahmini 10.01.2024

Trendyol Süper Lig’de yenilmezlik serisini sürdüren Fenerbahçe bu hafta iç sahada, Konyaspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.28, beraberlik 6.33, Konyaspor kazanır ise 11.90 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.  

Fenerbahçe Liderliğini Sürdürüyor

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Sarı Lacivertliler geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Cengiz Ünder önderliğinde 3-1 kazanan Fenerbahçe yenilmezlik serisini de 7 maça çıkarttı. İrfan Can’ın yokluğunda maça ilk 11’de başlayacan Cengiz Ünder attığı 4 golle maçın yıldızıydı. Fenerbahçe bu hafta Kadıköy’de Konyaspor’u konuk edecek. Maçın net favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’de Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Lincoln, Luan Peres ve Rodrigo Becao ise sakat.

Konyaspor Alt Sıralarda

Konyaspor Süper Lig’de bu sezon alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Yeşil Beyazlılar geçtiğimiz hafta sonu Rams Park’ta konuk olduğu Galatasaray’a 3-0 kaybetti. Süper Lig’de son 5 haftada sadece Kayserispor karşısında kazanabilen Hakan Keleş’in öğrencileri düşme hattının 1 basamak üzerinde. 18. sıradaki Samsunspor ile de eşit puana sahipler. Bu hafta Kadıköy’de lider Fenerbahçe’ye konuk olacak Konyaspor’da Sokol Cikalleshi ve Paul Bernardoni kadroda yer almıyor. Francisco Calvo kart cezalısı. Bruno Paz ise Afrika Kupası kadrosunda.

Fenerbahçe – Konyaspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Lincoln, Luan Peres ve Rodrigo Becao ise sakat. Konyaspor’da Sokol Cikalleshi ve Paul Bernardoni kadroda yer almıyor. Francisco Calvo kart cezalısı. Bruno Paz ise Afrika Kupası kadrosunda.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu,, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deni Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Nelson Oliveira

İddaa Tahmini

Fenerbahçe geçtiğimiz hafta konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından farklı bir galibiyet ile döndü. Rakibini 5-1 mağlup eden Sarı Lacivertliler Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe’de yenilmezlik serisi 7 maça çıktı. Konyaspor ise geçen hafta sonu Galatasaray deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-0 kaybettiler. Gollü bir maç beklentim var. Fenerbahçe taraftarı önünde bol golle kazanacaktır. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.37

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 7-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe farka gitti. Kadıköy’de Konyaspor’u 7-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler.