Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor İstanbulspor İddaa Tahmini 10.01.2024

Trendyol Süper Lig’de son haftaların formsuz takımlarından biri olan Adana Demirspor evinde, İstanbulspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Adana Demirspor ile İstanbulspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Adana Demirspor galibiyetinin 1.37, beraberlik tercihinin 5.81, İstanbulspor galibiyetinin ise 8.46 oran şeklinde açıldığını görüyoruz

Adana Demirspor Düşüşe Geçti

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez kazanabilen Adana Demirspor ilk 4 yarışının gerisinde kaldı. Önemli isimler ile yollarını ayıran Adana Demirspor’da yeni teknik direktörün henüz belli olmadığını da belirtelim. Bu hafta İstanbulspor’u konuk edecek Adana Demirspor’da Mario Balotelli kadroda yer almıyor.

İstanbulspor Farklı Kaybetti

İstanbulspor adına işler hiç yolunda gitmiyor. Sarı Siyahlılar geçtiğimiz hafta sonu iç sahada lider Fenerabhçe’yi konuk etti ve sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında direnç gösteremeyen İstanbulspor haftayı puansız kapattı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçı da kaybeden Hakan Yakın’ın öğrencileri Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Bu hafta ise Adana Demirspor deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Eduart Rroca’nın sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Mario Balotelli kadroda yer almıyor. İstanbulspor’da Eduart Rroca’nın sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Edouard Michut, Nani, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Babajide Akintola

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de geçen hafta sonu Başakşehir deplasmanında 2 puan bırakan Adana Demirspor’da kötü gidişat devam etti. Süper Lig’de son 8 haftada sadece 1 kez kazanabildiler ve ilk 4 hattından uzaklaşmaya başladılar. İstanbulspor’da son haftalarda çok formsuz. Son 5 maçını da kaybeden İstanbulspor Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Adana Demirspor deplasmanında da puan almaları pek kolay değil. Adana Demirspor kazanır ve moral bulur. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.19

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor’da puan kayıpları sürüyor. Son sıradaki İstanbulspor ile 2-2 berabere kalan Adana Demirspor 2 puan bıraktı.