İddaa Tahminleri ve Analizleri

Real Madrid Atletico Madrid İddaa Tahmini 10.01.2024

İspanya Süper Kupası yarı final heyecanı başlıyor. Real Madrid ile Atletico Madrid’in karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de start alacak ve Tivibu Spor 1 kanalından izlenebilecek.

Real MadridAtletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Real Madrid kazanır 2.12, beraberlik 3.55, Atletico Madrid kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 1 tercihine 30.00 oran veriliyor.

Real Madrid Tur Atladı

Real Madrid geçtiğimiz hafta sonu İspanya Kral Kupası son 32 turunda Arandina takımı ile karşı karşıya geldi. Rotasyona gittikleri maçta rakibini 3-1 mağlup eden Carlo Ancelotti’nin öğrencileri bir üst tura adını yazdırdı. Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid forması ile ilk maçına çıktı ve ilk 11 başladığı maçta 60 dakika sahada kaldı. Real Madrid bu hafta ise İspanya Süper Kupası yarı final maçında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Kazanması halinde, Barcelona – Osasuna maçının galibi ile finalde karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Real Madrid’da Ferland Mendy, Thibaut Courtois, Lucas Vazquez ve Eder Militao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid Sürpriz Peşinde

Atletico Madrid La Liga’da şampiyonluk yarışının gerisinde kaldı. Geçen hafta La Liga’da oynadıkları Girona maçından puan çıkartamadı. Montilivi’de son dakikalarda yedikleri golle 4-3 kaybettiler. Son 4 haftada 1 galibiyet alabilen Atletico Madrid bu hafta İspanya Süper Kupası yarı final maçında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonu ise Atletico Madrid İspanya Kral Kupası son 32 turunda Lugo’ya konuk olmuş ve Memphis Depay önderliğinde 3-1 kazanarak turu geçmişti. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Thomas Lemar ile Vitolo’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Madrid – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 21.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’da Ferland Mendy, Thibaut Courtois, Lucas Vazquez ve Eder Militao’nun sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid’de Thomas Lemar ile Vitolo’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Brahim Diaz, Joselu

Atletico Madrid'in ilk 11'i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Real Madrid geçtiğimiz hafta sonu Kral Kupası’nda Arandina’ya konuk oldu. Alt lig takımına karşı ikinci yarıda buldukları gollerle turu geçtiler. Bu hafta ise Süper Kupa yarı final maçında Atletico Madrid ile karşılaşacaklar. Atletico Madrid ise La Liga’da yaşanan puan kayıplarının ardından Kral Kupası’nda Lugo’yu 3-1 mağlup ederek moral buldular. La Liga’da oynanan maçı Atletico Madrid 3-1 kazanmıştı. Bu kez ipler Real Madrid’in elinde. Atletico Madrid formsuz. Bu sebeple Real Madrid galibiyetine yöneleceğim.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 5-3 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid uzatmalarda güldü. Carvajal önderliğinde Atletico Madrid’i 5-3 mağlup ettiler ve finale çıktılar.