Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Hoffenheim İddaa Tahmini 12.01.2024

İddaa fikstüründe 12 Ocak Cuma akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.16, beraberliğe 8.60, Hoffenheim galibiyetine ise 15.38 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında, Bayern Münih İlk Yarı ve İkinci Yarıda Kazanır seçeneğini tercih etmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansı bulacaksınız.

Bayern Münih Yakın Takipte

Almanya Bundesliga’nın 16. haftasında Wolfsburg deplasmanına konuk olan Bayern Münih, 2-1’lik galibiyetle zirve takibini bırakmadı. Thomas Tuchel yönetiminde sezonun ilk mağlubiyetini 3 hafta önce Frankfurt deplasmanında 5-1’lik skorla alan Bayern Münih, ağır hezimetin etkilerini üzerinden kısa sürede atmayı başardı ve önce Stuttgart ardından Wolfsburg karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. 1 maç eksikle liderin 4 puan gerisinde yoluna devam eden Bavyera ekibi, 15 maçlık fikstürden 12 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 38 puan topladı. Ligin en iyi hücum performansını sergileyen Bayern Münih, 15 maçta rakip fileleri 49 kez havalandırdı. Yıldız golcü Harry Kane 21 golle, Münih kariyerine harika bir başlangıç yaptı. Ev sahibi UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndan ise lider çıkmayı başardı ve grup aşamalarında en iyi performanslardan birini sergiledi. Zirveyle puan farkının açılmasını istemeyen son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih, bu hafta sahasında Hoffenheim’ı konuk edecek.

Hoffenheim Araya Moralsiz Girdi

Hoffenheim, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 16 hafta itibariyle savunma zafiyetleri ve etkili hücum performansıyla dikkat çekiyor. 16 haftanın tamamında skor üretmeyi başara konuk ekip, 15 maçta ise kalesini gole kapatamadı. 16 maçın 13’ünde 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Pellegrino Matarazzo yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Hoffenheim, son haftalarda puan kayıplarını arttırdı. Son 7 haftanın 6’sında puan kaybeden ve bu süreçte sadece Bochum’u mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 24 puanda kalarak 7. sıraya kadar geriledi. Maç kazanmakta zorlanmaya başlayan Hoffenheim, Leipzig deplasmanından aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Darmstadt 98 ile iç sahada 3-3 berabere kalarak araya moralsiz girdi. Ara dönüşü liderlik takibindeki Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacaklar.

Bayern Münih – Hoffenheim Maç Bilgileri

Bayern Münih – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde bu hafta Noussair Mazraoui, Daniel Peretz, Tarek Buchmann, Serge Gnabry, Bouna Sarr ve Coman’ın sakatlıkları devam ediyor. Kim Min Jae ise milli takım kampına gitti. Hoffenheim’da ise Mergim Berisha, Marco John ve Dennis Geiger’in sakatlıkları devam ediyor. Diadie Samassekou ise milli takımında.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Alphonso Davies, Matthijs de Ligt, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Dayot Upamecano, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Thomas Müller.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Lider Bayer Leverkusen ile birlikte lige damga vurmaya devam eden Bayern Münih, 11 yıldır sürdürdüğü şampiyonluk serisini kaybetmek istemiyor. Ara öncesi üst üste galibiyetlere imza atan Tuchel’in öğrencileri, ara dönüşü Hoffenheim karşısında galibiyetlerine devam edecektir. Bayern Münih’in hem ilk yarı hem de ikinci yarıda rakibine üstünlük kuracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 1 ve MS 1, Oran 1.26

Bets10 Oranı: İY 1 ve MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih 3 puanı 3 golle aldı. Hoffenheim karşısında devre arasına 1-0 önde giren Bayern Münih, ikinci yarıda gollerine devam etti ve skoru 3-0′ getirdi. Tuchel’in öğrencileri, Almanya Bundesliga sahnesinde bu hafta bizleri yanıltmadı.