İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Luton Town İddaa Tahmini 12.01.2024

İngiltere Premier Lig’de Cuma günü tek maç var. Luton Town deplasmanda, Burnley’i konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Burnley ile Luton Town takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Burnley galibiyetine 2.02, beraberlik tercihine 3.70, Luton Town galibiyetine ise 3.80 verildiğini görüyoruz. 

Burnley Yokları Oynuyor

Burnley’de işler pek yolunda gitmiyor. Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Burnley düşme hattında yer alıyor. 2 hafta önce Villa Park’ta Aston Villa’ya konuk olan Vincent Kompany’nin öğrencileri karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Teknik direktör Vincent Kompany için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Son 5 Premier Lig maçında sadece 1 galibiyet alabilen Burnley bu hafta Turf Moor’da Luton Town’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Luca koloesho’nun sakatlığı devam ediyor.

Luton Town Düşme Hattında

Luton Town Premier Lig’de bu sezon kümede kalmak istiyor. Rob Edwards’ın öğrencileri 2 hafta önce Kenilworth Road’da konuk ettiği Chelsea karşısında 3-2 mağlup olmuştu. Bu yenilginin ardından Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serileri sona erdi. Newcastle United ve Sheffield United karşısında kazanan Luton Town, bu kez yeni bir seri peşinde. Bu hafta Turf Moor’da konuk olacakları Burnley’in 4 puan önündeler. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Issa Kabore Afrika Kupası kadrosunda. Tom Lockyer ise kadroda yer almıyor.

Burnley – Luton Town Maç Bilgileri

Burnley – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Luca koloesho’nun sakatlığı devam ediyor. Luton Town’da Issa Kabore Afrika Kupası kadrosunda. Tom Lockyer ise kadroda yer almıyor.

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Burnley adına bu sezon oldukça zor geçiyor. Premier Lig’de geride kalan 20 haftada sadece 3 galibiyet alabildiler ve düşme hattındalar. 2 hafta önce konuk oldukları Aston Villa deplasmanında 3-2 kaybetmişlerdi. Luton Town’da Premier Lig’de düşme hattında bulunuyor. 2 maçlık galibiyet serileri Chelsea karşısında sona erdi. İç sahada konuk ettikleri rakibine 3-2 kaybettiler. Luton Town son haftalarda hücumda üretken. Burnley’de artık evinde reaksiyon göstermeli. Turf Moor’da gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.