İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Alaves İddaa Tahmini 12.01.2024

İspanya La Liga’da yeni hafta heyecanı başlıyor. Alaves deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Sevilla ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sevilla kazanır 2.00, beraberlik 3.35, Alaves kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.     

Sevilla Alt Sıralarda

Sevilla La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. 2 hafta önce Ramon Sanchez Pizjuan’da Athletic Bilbao’yu konuk eden Sevilla mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 2 maçı kaybeden Sevilla düşme hattına oldukça yakın. Yeni hocası Quique Flores yönetiminde oynadıkları 3 maçta sadece 1 kez kazanabildiler. Bu hafta ise Alaves’i konuk edecek olan Sevilla’da Jesus Navas ve Orjan Nyland’ın sakatlıkları sürüyor. Golcü En Nesyri ise Afrika Kupası kadrosunda.

Alaves’den Sürpriz Beraberlik

Alaves La Liga’da 2 hafta önce konuk olduğu Real Sociedad deplasmanından puan almayı başardı. Anoeta’da konuk oldukları rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Bir önceki hafta Real Madrid karşısında da iyi bir direnç göstermişlerdi ama uzatma dakikalarında yedikleri golle 1-0 kaybetmişlerdi. La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Alaves bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olacak. Maç öncesinde Alaves’de Abdelkabir Abqar ve Jesus Owono Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Aleksandar Sedlar ise sakat.

Sevilla – Alaves Maç Bilgileri

Sevilla – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Jesus Navas ve Orjan Nyland’ın sakatlıkları sürüyor. Golcü En Nesyri ise Afrika Kupası kadrosunda. Alaves’de Abdelkabir Abqar ve Jesus Owono Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Aleksandar Sedlar ise sakat.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Rafa Mir

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Sevilla La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Ligde oynadıkları son maçta Athletic Bilbao’ya 2-0 kaybettiler. Son 10 maçta sadece Granada karşısında kazanabilen Sevilla düşme hattına oldukça yakın. Alaves ise La Liga’da son 5 maçtır kazanamıyor. 2 hafta önce konuk oldukları Real Sociedad deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Anoeta’da sürpriz bir sonuç aldılar diyebiliriz. Ramon Sanchez Pizjuan’da taraf bahsi riskli. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi gollü bir maç oldu. Fileler 5 kez havalandı. Alaves, Sevilla’yı deplasmanda 3-2 ile geçti.