İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Bologna Maç Tahmini 14.01.2024

14 Ocak Pazar akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cagliari ile Bologna karşı karşıya gelecek.

Sardegna Arena Stadı’ın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Cagliari galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.10, Bologna galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda.

Cagliari 4 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 19 hafta sona ererken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Cagliari, tecrübeli teknik adamı Claudio Ranieri yönetiminde küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 19 haftayı 3 galibiyet, 6 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibinin, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar indi. Son 4 haftada puan kayıplarına engel olamayan Cagliari, Napoli  ve Hellas Verona mağlubiyetlerinin ardından, Empoli ve Lecce ile berabere kaldı. Yakın rakiplerine son 2 haftada diş geçiremeyen ev sahibi, bu hafta sahasında Bologna’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Bologna deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndüler.

Bologna’da Puan Kayıpları Başladı

İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında puan kayıplarına engel olamayan Bologna, İtalya Kupası’nda kötü gidişatını sürdürdü ve Çeyrek Final eşleşmesinde Fiorentina engeline takıldı. Thiago Motta yönetiminde sezonun ilk yarısını ilk 5 içerisinde bitirmeyi başaran Bologna, ilk 19 haftanın en sürpriz performansını sergiledi. Son 2 haftada 5 puan kaybetmesine rağmen, konuk ekip 5. sırada yer almaya devam ediyor. Udinese deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, Genoa ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. İtalya Kupası’nda ise Fiorentina ile normal süre golsüz beraberlikle geçilirken, penaltılarda mağlup olmaktan kurtulamadılar. 19 haftadan 32 puan toplamayı başaran Bologna, yeniden Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek istiyor.

Cagliari – Bologna Maç Bilgileri

Cagliari – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari takımında Gianluca Lapadula, Eldor Shomurodov, Marco Mancosu ve Gaetano Oristanio’nun sakatlıkları devam ediyor. Luvumbo ise milli takımına gitti. Bologna’da ise Dan Ndoye, Jesper Karlsson ve Adama Soumaoro’nun sakatlıkları devam ediyor. Zirkzee kart cezası nedeniyle, El Azzouzi ise milli takımda olduğu için kadroda yer almayacak.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Boris Radunovic, Mateusz Wieteska, Alberto Dossena, Pantelis Hatzidiakos, Tommaso Augello, Gabriele Zappa, Benito Viola, Sulemana Kakari, Alessandro Deiola, Pio Oristanio, Andrea Petagna.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Kacper Urbanski, Alexis Saelemaekers, Sydney van Hooijdonk, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Bologna, son 2 haftada kaybettiği 5 puanın ardından, Cagliari deplasmanında galibiyet arayacak. Sezonun ikinci yarısına Motta ve öğrencilerinin galibiyetle başlayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.18

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cagliari’den sürpriz galibiyet. İtalya Serie A Ligi’nin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Cagliari, üst sıraların iddialı takımlarından Bologna karşısında haftayı galibiyetle noktaladı.